ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Μάθαμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του NBA 2K23

Ο Michael Jordan στο εξώφυλλο των ειδικών εκδόσεων.

Ο θρύλος Michael Jordan θα βρίσκεται το εξώφυλλο των ειδικών εκδόσεων του νέου NBA 2K23, με τα ονόματα Michael Jordan Edition και limited Championship Edition.

Επιπλέον, η 2K έκανε γνωστό πως το NBA 2K23 θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου του 2022.

{youtube}d4aawU6EOLo{/youtube}

Ο έξι φορές πρωταθλητής Jordan επιλέχθηκε φέτος και για να τιμηθεί ο αριθμός 23 που φορούσε στη φανέλα του. Επίσης, φέτος επιστρέφει και το The Jordan Challenge, το οποίο βάζει τους παίκτες να αναδημιουργήσουν 15 εμβληματικές στιγμές από την καριέρα του GOAT.

Σύμφωνα με την 2K περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν σύντομα για το παιχνίδι, ενώ μπορείτε να κάνετε προ-παραγγελία από τις 7 Ιουλίου.

Update 7/7/2022: Ύστερα από την αποκάλυψη των εξώφυλλων των ειδικών εκδόσεων του NBA 2K23, έγινε γνωστός και ο αθλητής που θα είναι στο cover της βασικής έκδοσης του παιχνιδιού. Ο λόγος για τον άσο των Phoenix Suns, Devin Booker. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το ολοκαίνουριο trailer που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα η 2K.

{youtube}GpylX_OQrnk{/youtube}

Πηγή: Twitter

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88