ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η NCSoft αποκάλυψε και επίσημα το Project LLL

Θα είναι ένα open world MMO third-person shooter.

Μέσα από την ανάρτηση ενός gameplay trailer, ενός developer diary και μίας συνέντευξης με τον project leader, Seeder Jaehyun Bae, η NCSoft παρουσίασε περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο παιχνίδι που ετοιμάζει. Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Bae, το `LLL` «στοχεύει στην ανάπτυξη ενός νέου είδους, το οποίο θα διαφέρει από τα δημοφιλή looter shooter ή battle royale». Χτισμένος στην τελευταία Unreal Engine, ο εν λόγω τίτλος θα συνδυάζει στοιχεία open world, MMO και shooter, το οποίο από το gameplay trailer φαίνεται να μην είναι αμιγώς τthird person, αλλά να μπορεί να μετατραπεί και σε πρώτου προσώπου.

Έχοντας επηρεαστεί από sci-fi βιβλία, όπως το Foundation, το Dune και τα έργα του Philip K. Dick, ο Bae αναφέρει στη συνέντευξη του πως ο κόσμος του `LLL` «ενώ είναι κατά κύριο λόγο sci-fi, υποπίπτει και στην κατηγορία του alternative history, λόγω ενός παρελθοντικού γεγονότος που άλλαξε το ρου της ιστορίας». Συμπληρώνει: «σε αυτό τον κόσμο μία κατεστραμμένη Σεούλ, η Βυζαντινή Αυτοκρατορία του 10ου αιώνα και ο 23ος αιώνας ανήκουν στο ίδιο lore». Τέλος, όσον αφορά στους χαρακτήρες, σε αντίθεση με προηγούμενα παιχνίδια της εταιρείας, αυτοί θα είναι προκαθορισμένοι, φέροντας τη δική τους ιστορία και κίνητρα.

Το `LLL` αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 για κονσόλες και PC.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα βίντεο που ανάρτησε η εταιρεία στο λογαριασμό της στο YouTube και πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο της συνέντευξης.

{youtube}nzz1ZATGX4o{/youtube}

{youtube}7wSh3zkSO2I{/youtube}

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88