ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Νέα ματιά στον κόσμο και τους χαρακτήρες του Final Fantasy VII Rebirth

Παρουσιάστηκε και το νέο theme!

Η δεύτερη εισαγωγή στην τριλογία του Remake του μυθικού RPG απέκτησε ένα ακόμη trailer στα φετινά Game Awards γεμάτο νοσταλγία και νέες πληροφορίες. 

Στο trailer βλέπουμε οικεία πλάνα του Cosmo Canyon, Gold Saucer και της Junon καθώς και την πρώτη μας πλήρη ματιά στον Bugenhagen αλλά και στον Cid Highwind δίχως το εμβληματικό τσιγάρο του. Επίσης, είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε για μια ακόμη φορά την σαγηνευτική φωνή του Matthew Mercer ως Vincent καθώς και του Zack που για πρώτη φορά στο franchise συναναστρέφεται με χαρακτήρες όπως ο Biggs και η Marlene, δίνοντας μας την εντύπωση πως θα έχει παρατεταμένο ρόλο στο παιχνίδι. 

Ως προς το gameplay, είδαμε δύο καινούρια combos που μπορούν να κάνουν χαρακτήρες μεταξύ τους. Συγκεκριμένα είδαμε πως η Aerith μπορεί να μαγέψει το Buster Blade και ο Cloud να πετάει κύματα μαγείας μέσω του και είδαμε την Tifa να χρησιμοποιεί τον Cait Sith ως όπλο εναντίον ενός εχθρού. 

Στην συνέχεια μας δείξανε μερικά σύντομα πλάνα από τα εμβληματικά summons Titan, Phoenix και Bahamut να εξολοθρεύουν τα κακόμοιρα πλάσματα που είχαν την κακή τύχη να μοιράζονται την οθόνη μαζί. 

Το υπόλοιπο μισό του trailer καταλήφθηκε από μια μερική εκτέλεση του θέματος του FFVII Rebirth, γραμμένο από τον θρυλικό Nobuo Uematsu, με φωνητικά από την Loren Allred (The Greatest Showman). Στα πλάνα αυτά βλέπουμε κάποια παράσταση που πρωταγωνιστεί του χαρακτήρες, τον Cid με το σκάφος του το Tiny Bronco και τον Sephiroth ανάμεσα σε φωτιές για την ογδοηκοστή φορά πριν κλείσουμε με την Aerith να κοιτάει απευθείας την κάμερα καθώς μαύρα φτερά κατεβαίνουν αργά γύρω της. 

Το Final Fantasy VII Rebirth θα κυκλοφορήσει στο PS5 στις 29 Φεβρουαρίου 2024, με τη συμφωνία αποκλειστικότητας να λήγει στις 29 Μαΐου 2024.

Σπύρος Μπίρλης's Avatar

Σπύρος Μπίρλης