ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Νέα στρατηγική συνεργασία για Sony και NCSoft

Μεγαλεπήβολα πλάνα σε πολλούς τομείς και mobile gaming! 

Οι διευθύνοντες σύμβουλοί τους, Jim Ryan και Taekjin Kim τα βρήκαν μεταξύ τους με μια συμφωνία  η οποία θα προβλέπει συνεργασία σε διάφορους παγκόσμιους επιχειρηματικούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων των κινητών τηλεφώνων, άρα και του mobile gaming γενικότερα.

Πριν από έναν χρόνο φημολογούταν πως η Sony και η NCSoft είχαν συνάψει συμφωνία για τη δημιουργία ενός Horizon MMORPG. Είχαμε μάθει τότε ότι το project θα αναπτυσσόταν από τη νοτιοκορεατική εταιρεία που βρίσκεται πίσω από τις σειρές MMO Lineage και Guild Wars και θα στόχευε την παγκόσμια αγορά στο πλαίσιο του πλάνου της Sony για μπάσιμο στα live service games.

"Η συνεργασία με την NCSoft προωθεί τη στρατηγική μας να επεκταθούμε πέρα από την κονσόλα και να διευρύνουμε την εμβέλεια του PlayStation σε ένα ευρύτερο κοινό. Όπως η SIE, έτσι και η NCSoft μοιράζεται ένα παρόμοιο όραμα για τη δημιουργία υψηλής ποιότητας, εντυπωσιακών εμπειριών ψυχαγωγίας για τους παίκτες παντού και μαζί είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε για να διευρύνουμε περαιτέρω τα όρια του gaming”, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της SIE, Jim Ryan.

Ο ηγέτης της NCSoft, Taekjin Kim, με τη σειρά του σχολίασε: "Αυτή η συνεργασία με την SIE είναι η αρχή των προσπαθειών μας να οικοδομήσουμε από κοινού διάφορες συνέργειες, αξιοποιώντας τις βασικές ικανότητες, τις τεχνολογικές δυνατότητες και την τεχνογνωσία και των δύο εταιρειών. Θα προσφέρουμε μια νέα και απολαυστική εμπειρία στο κοινό μας σε όλα τα είδη και τις περιοχές και πέρα από αυτά".

Λαμβάνοντας υπόψιν την ποιότητα των τίτλων της Sony στα single-player παιχνίδια όλα αυτά τα χρόνια φαντάζει ιδανική ευκαιρία να μπει και στην αγορά των multiplayer παιχνιδιών, βέβαια όλα θα κριθούν από το αποτέλεσμα και όχι μονό από τη φήμη μια εταιρείας

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.