ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Need for Speed Unbound: Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του

Δεν είναι καθόλου μακριά!

Δύο πολύ αξιόπιστες πηγές της gaming βιομηχανίας -που ενδεχομένως να ταυτίζονται, αποκάλυψαν με βεβαιότητα πια τόσο την ονομασία του νέου Need for Speed, όπως και το πότε μπορούμε να το περιμένουμε στα ράφια των καταστημάτων. Σύμφωνα, λοιπόν με τους Tom Henderson και The Snitch, το Need for Speed Unbound είναι το επόμενο, next-gen κεφάλαιο της δημοφιλούς racing σειράς και αναμένεται να λανσαριστεί φέτος στις 2 Δεκεμβρίου, παρέα με τα The Callisto Protocol και Marvel`s Midnight Suns.

Μάλιστα, ο Henderson υποστηρίζει πως το reveal του παιχνιδιού δεν απέχει ούτε 2 εβδομάδες, εφόσον μπορούμε σύντομα να περιμένουμε ένα reveal 1.5 λεπτού με πολλά πλάνα του παιχνιδιού και... μουσική A$AP Rocky. Η θεωρία του παραείναι συγκεκριμένη για να πέσει έξω και πλέον δεν αμφιβάλλουμε ποτέ για τα leaks του Tom Henderson.

Τις εικασίες του επιβεβαιώνει και ο The Snitch (που ακόμα πιστεύω ότι είναι ο ίδιος σε ανώνυμη μορφή) κοινοποιώντας έναν μαθηματικό γρίφο στο Twitter. Το σχετικό ολοκλήρωμα όπως εξήγησε συνδυάζει το αποτέλεσμά του (64) με τον κωδικό `VW5ib3VuZA`, που σε base64 βγάζει το χαρακτηριστικό `Unbound`. Σας κάψαμε; Κι όμως σε κάτι τέτοια φτάνει ο The Snitch για να "παίξει" με το κοινό του, η ουσία είναι όμως πως οι δυο τους συμφωνούν και το track record τους μας επιβεβαιώνει την ύπαρξη και τον ερχομό του Need for Speed Unbound.

Επαναλαμβάνουμε πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μόνο για PC, PS5 και Xbox Series X|S, ενώ θα εστιάζει πολύ στις multiplayer υποδομές του.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88