ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Νέες εικόνες και πληροφορίες για τα πέντε classic reboots της Sega

Ματιές στο μέλλον.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει μέσω των The Game Awards 2023, η θρυλική ιαπωνική εταιρία δήλωσε βροντερά την παρουσία της, ανακοινώνοντας ότι η ίδια είναι στη διαδικασία ανάπτυξης πέντε παρακαλώ reboots αγαπημένων franchises από το ένδοξο παρελθόν της.

Η επιστροφή της Sega είναι πλέον γεγονός και βρίσκεται για ακόμη μια φορά στην επικαιρότητα. Αυτή τη φορά, μέσω ενός meeting για τους επενδυτές της - που πήρε μέρος την περασμένη εβδομάδα - μοίρασε ολοκαίνουρια στοιχεία και εικόνες για τα επερχόμενα: Crazy Taxi, Jet Set Radio, Golden Axe, Shinobi και Streets of Rage: Revolution

Παρακάτω οι επίσημες περιγραφές και εικόνες των παιχνιδιών από την παρουσίαση:

Καινοτόμο και φρέσκο στυλ οδηγικής δράσης!
Χαρούμενο αίσθημα ελευθερίας με συνδυασμό φύσης και πόλης, εξερευνήστε τη νέα έκδοση της Crazy City!

Ανοικτού κόσμου αντι-κουλτούρα στο Τόκιο.
Ζήστε το απελευθερωτικό κίνημα που προσφέρει αίσθημα ελευθερίας, σε μια ασφυκτική κοινωνία. Δημιουργήστε φιλίες, αυξήστε τον αριθμό των θαυμαστών σας και φτιάξτε ένα κίνημα!

Σκοτώστε τους εχθρούς μέσα στη σιωπή της στιγμής.
Τρέξτε στον κόσμο τους Shinobi, γεμάτο τέρατα και νίντζα δράσεις. Χρησιμοποιήστε το θρυλικό σπαθί Oberozuki, εξολοθρεύοντας το κακό για άλλη μια φορά. Η φυλή σας και ο κόσμος βασίζονται πάνω σας.

Πολεμιστές ξεσηκώνονται για να δαμάσουν τους δαίμονες!
Νικήστε τους εχθρούς με ποικιλία επιθέσεων από σπαθιά και μαγεία! Η θρυλική ιστορία για το γνωστό μαχητικό τσεκούρι, ‘’Golden Axe’’ είναι έτοιμη να ξεκινήσει!

Η αγαπημένη side-scrolling beat ‘em up σειρά!
Πάρτε τον έλεγχο ενός πρώην αστυνομικού και κάντε την πόλη ένα μέρος όπου οι άνθρωποι δεν θα χρειάζεται πλέον να κυκλοφορούν στους ‘’Δρόμους της Οργής’’. 

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.