ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Νέες ενδείξεις για καινούριο IP στην ομάδα του God of War

...ή τουλάχιστον έτσι προδίδει το εργατικό προφίλ ενός dev!

Τα αετίσια μάτια ορισμένων God of War enthusiasts εντόπισαν πως το LinkedIn προφίλ του Glauco Longhi, που πρόσφατα επέστρεψε στην SIE Santa Monica Studio, εμπεριέχει μία ενδιαφέρουσα ενημέρωση για την ίδια του την καριέρα αλλά και την ομάδα την οποία υπηρετεί.

Για την τρέχουσα δουλειά του αναφέρει πως "του παρουσιάστηκε η ευκαιρία να επιστρέψει, φροντίζοντας ολόκληρο το πρόγραμμα ανάπτυξης χαρακτήρων, στο νέο της IP [της Sony Santa Monica]", δηλώνοντας μάλιστα αρκετά ενθουσιασμένος που επέστρεψε σε αυτό το περιβάλλον.

Ο συγκεκριμένος κύριος ήταν lead character artist στο God of War Ragnarök, στην πορεία άφησε το στούντιο του PlayStation για χάρη της Striking Distance Studios και του The Callisto Protocol, ενώ μέχρι τον περασμένο Απρίλιο δούλευε πάνω στο Subnautica με την Unknown Worlds Entertainment. Πλέον, επέστρεψε εκεί που "ανήκει" και φαίνεται ότι θα βάλει τη φαντασία του για να έχει την εποπτεία της δημιουργίας νέων χαρακτήρων σε εντελώς νέο παιχνίδι.

Όλα αυτά ταιριάζουν με αυτά που ψιλο-γνωρίζαμε και φανταζόμασταν, εφόσον ήδη από το 2021 ο Cory Barlog είχε δηλώσει πως η Sony Santa Monica "είναι χωρισμένη σε πολλά πράγματα", και μετά από τόσα χρόνια αδιάκοπου έργου πάνω στο God of War είναι φυσικό και επόμενο να προχωρήσει σε κάτι πιο αυθεντικό.

Ένα ερώτημα απομένει φυσικά: πότε θα το δούμε;

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.