ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Νέες πληροφορίες για το sequel του Lords of the Fallen

Στόχος η κυκλοφορία μέσα στο 2026!

Η ανάπτυξη του sequel του Lords of the Fallen βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από την ομάδα  Hexworks, σύμφωνα με την τελευταία χρηματοοικονομική αναφορά του publisher CI Games.

Αρκετές λεπτομέρειες έχουν κοινοποιηθεί στην αναφορά, συμπεριλαμβανομένης της αποκλειστικότητας του παιχνιδιού για PC με την Epic, χάρη σε ένα σημαντικό στοίχημα που πέτυχε, αφού το περσινό παιχνίδι ήταν ένα από τα πρώτα που χρησιμοποίησαν το Unreal Engine 5 (UE5).

Στην αναφορά επίσης βλέπουμε πως και το νέο αυτό project θα είναι σε UE5, με μια επίσημη αποκάλυψη του να έχει προγραμματιστεί για το 2025 παράλληλα με μια «ισχυρή εκστρατεία μάρκετινγκ». Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτά τα χρονοδιαγράμματα είναι εσωτερικοί στόχοι και ενδέχεται να αλλάξουν καθώς προχωρά η ανάπτυξη.

Το sequel υπόσχεται βελτιώσεις στο gameplay, περισσότερα game modes, ένα «πιο εμπορικό» art style και αφήγηση, όπως και «υψηλές παραγωγές». Θα περιλαμβάνει επίσης πλήρες co-op, με κοινό progression ανάμεσα στους παίχτες, μαζί με το single player campaign. 

Η κυκλοφορία του παιχνιδιού είναι οριοθετημένη στο 2026, με περισσότερες λεπτομέρειες να αναμένονται να αποκαλυφθούν το επόμενο έτος.

Κώστας Σκουρογιάννης's Avatar

Κώστας Σκουρογιάννης

Λατρεύω και ασχολούμαι με όλα τα media και την τεχνολογία γενικότερα, αλλά όταν θα βρω λίγο ελεύθερο χρόνο, πάντα με ένα τηλεχειριστήριο στο χέρι θα με βρεις!