ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Neil Druckmann: "Η απόφαση για το επόμενο game της Naughty Dog έχει παρθεί"

Κάπου ακούστηκε και το όνομα του The Last of Us...

Παρακολουθώ πολύ συχνά τα podcasts του Kinda Funny, εφόσον οι ιθύνοντες βρίσκουν κάπως τον τρόπο να καλούν σημαντικές φιγούρες του gaming για να σχολιάζουν την επικαιρότητα. Φανταστείτε πως στο spoilercast που δημοσίευσαν για τη σειρά The Last of Us είχαν καλεσμένο τον Neil Druckmann, συνδημιουργό του original παιχνιδιού, του Part II αλλά και της σειράς του HBO, που πλέον επιτελεί χρέη αντιπροέδρου στη Naughty Dog. 

Σε κάποια φάση του βίντεο (33 λεπτό περίπου) που σας παραθέτουμε παρακάτω, η συζήτηση ξεφεύγει λίγο από τα γεγονότα και την πορεία του show του HBO και έτσι ο Druckmann έφτασε να σχολιάζει τι μέλλει γενέσθαι για την υπερταλαντούχα ομάδα του, που ξεκίνησε από τη δημιουργία του Crash Bandicoot, προχώρησε στους Jak & Daxter και στη συνέχεια εκτίναξε το στάτους της με τα Uncharted και The Last of Us.

{youtube}GaQEA1JoN0s{/youtube}

Ορίστε τι είχε να πει:

"Γνωρίζω πως οι fans θέλουν πραγματικά το The Last of Us Part III. Το ακούω όλη την ώρα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως βρισκόμαστε ήδη στο επόμενό μας project. Η απόφαση έχει ήδη παρθεί. Δεν μπορώ να πω τι είναι, αλλά αυτή είναι η διαδικασία που ακολουθήσαμε: υπήρξε αρκετή σκέψη και διαφορετικά πράγματα και διαλέξαμε αυτό για το οποίο ήμασταν πιο ενθουσιασμένοι."

Ακούγοντας ξανά και ξανά το το ύφος της φωνής του όσο ξεστόμιζε τα παραπάνω οδηγούμαι στο συμπέρασμα πως το επόμενο PS5 game που ετοιμάζουν στη Naughty Dog (εκτός του The Last of Us multiplayer) μάλλον δεν θα είναι το TLoU Part III, κάτι που έχουμε υποπτευθεί καιρό τώρα, εφόσον έχουν γίνει αναφορές στη διάθεση των μελών της να προχωρήσει επιτέλους σε νέο IP, μία δεκαετία μετά την τελευταία φορά που το έκανε με το λανσάρισμα του πρώτου The Last of Us.

Σίγουρα είναι κάτι που θα αργήσουμε να γνωρίσουμε όσο υπάρχει το online The Last of Us game, ωστόσο έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσο σύντομα - και αν - θα υπάρξει The Last of Us Part III μετά τον χαμό που προκάλεσε η σειρά του HBO.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88