ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Νέο Astro Bot και το Concord θα δούμε σύντομα σε show του PlayStation

Κανονικό game για τη μασκότ του PS5!

Διπλό PlayStation αποκλειστικό δημοσίευσε ο πάντα αξιόπιστος Γάλλος billbil-kun, που μας προετοιμάζει εμμέσως πλην σαφώς για την επόμενη gaming παρουσίαση της Sony. Ο άνθρωπος που ποτέ δεν πέφτει έξω με τα ρεπορτάζ του αναφέρει αρχικά πως η Team Asobi είναι έτοιμη να αποδείξει το επόμενο παιχνίδι της μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες, το οποίο θα ονομάζεται απλούστατα "Astro Bot". Αυτό θα είναι ένα πλήρες, αυτόνομο παιχνίδι με το ομώνυμο ρομποτάκι και δεν θα είναι tech demo σαν το Astro's Playroom ή VR game όπως το Astro Bot: Rescue Mission μέσα από το οποίο τον γνωρίσαμε. Δεν έχει παραπάνω να μα δώσει από άποψη πληροφοριών, πέραν του ότι ένα τμήμα του παιχνιδιού διαδραματίζεται σε μία μεγάλη έρημο και ένας φιλικός χαρακτήρας έχει τη μορφή μίας φενέκ αλεπούς. 

Επιπλέον, μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα, η Firewalk Studios πρόκειται να ξεδιπλώσει μπροστά μας πραγματικό περιεχόμενο από το Concord, το online multiplayer παιχνίδι που ανακοίνωσε στο περσινό PS Showcase μέσω cinematic trailer. Άρα με το "πραγματικό" εννοούμε ότι θα παρακολουθήσουμε actual πλάνα του παιχνιδιού, ώστε να μάθουμε επιτέλους τι θα μας προσφέρει αυτό το νέο sci-fi σύμπαν, από μία ομάδα που σχετικά πρόσφατα εξαγοράστηκε από το PlayStation.

Ο συνδυασμός αυτών των δύο επικείμενων ανακοινώσεων καθιστά ακόμα πιο πιθανή τη διεξαγωγή κάποιου State of Play ή PlayStation Showcase μέσα σε αυτό το 15ήμερο, οπότε μπορούμε να περιμένουμε σιγά-σιγά τη σχετική επιβεβαίωση από τη Sony.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.