ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Νέο gameplay trailer για το Harry Potter: Quidditch Champions

...και άνοιγμα των ψηφιακών pre-orders!

Σε ευχάριστα νέα προχώρησε η Warner Bros. Games καθώς παρουσίασε στο επίσημο κανάλι της στο YouTube νέα gameplay πλάνα από το πολυαναμενόμενο Harry Potter: Quidditch Champions, ανακοινώνοντας παράλληλα την έναρξη των ψηφιακών pre-orders.

Όπως βλέπουμε και από το παρακάτω trailer, το Quidditch Champions θα αποτελείται ουσιαστικά από δύο μέρη, το Single Player Career Mode όπου θα μπορείτε να εξασκηθείτε και πραγματοποιήσετε την προσωπική σας πορεία προς το δρόμο του φημισμένου Quidditch World Cup, καθώς και το Online Competitive Mode όπου θα μπορείτε να τεστάρετε τις ικανότητες σας απέναντι σε άλλους παίκτες ανά τον κόσμο. Όσον αφορά τον χαρακτήρα σας, οι WB και Unbroken Studios επιβεβαίωσαν πως θα μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε μία σειρά από γνωστά πρόσωπα όπως ο ίδιος ο Harry Potter, ο Draco Malfoy ή ο Ron Weasly, καθώς και να δημιουργήσετε τον δικό σας προσωπικό χαρακτήρα. Παράλληλα, ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχουν προς το παρόν πλάνα για microtransactions

Περνώντας τώρα στα πιο τεχνικά του πράγματος, εκτός της ψηφιακής Standard και Deluxe έκδοσης του παιχνιδιού επιβεβαιώθηκε και η φυσική του έκδοση του, με τις προπαραγγελίες να έχουν ήδη ανοίξει στα ψηφιακά καταστήματα των Xbox, Steam και Epic Games Store. Από την άλλη, η έκδοση του Nintendo Switch έχει πουσαριστεί προς την εορταστική περίοδο. Η ψηφιακή Standard έκδοση θα κοστίζει 29,99 ευρώ ενώ η φυσική καθώς και η ψηφιακή Deluxe έκδοση θα κοστίζει 39,99 ευρώ.

Όσον αφορά την Deluxe έκδοση, αυτή περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, καθώς και τα Slytherin, Hufflepuff, Ravenclaw, και Gryffindor House Packs και 2.000 in-game gold. Τα πακέτα των τεσσάρων οίκων περιλαμβάνουν cosmetic στοιχεία, όπως τα κασκόλ με τα χαρακτηριστικά χρώματα κάθε οίκου, το έμβλημα και μία σκούπα. Όλες οι προπαραγγελίες, ανεξαρτήτου έκδοσης, θα λάβουν “Firebolt Supreme” broom skin.

Το Harry Potter: Quidditch Champions κυκλοφορεί στις 3 Σεπτεμβρίου 2024 σε Xbox Series X|S, Xbox One, Steam, Epic Games Store, καθώς και σε PS5 και PS4. Οι κάτοχοι PS Plus συνδρομής θα μπορούν να απολαύσουν την Standard έκδοση του παιχνιδιού από την πρώτη κιόλας μέρα, λαμβάνοντας το “Firebolt Supreme” broom skin, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου χωρίς έξτρα χρεώση, ενώ θα μπορούν να συνεχίζουν να παίζουν δωρεάν για όσο παραμένουν συνδρομητές στην υπηρεσία.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...