ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Νέο gameplay trailer για το «μαγικό» South of Midnight

Πετάει.

Το South of Midnight είναι third person action-adventure game από τη Compulsion Games, που έρχεται το 2025 στο Xbox και PC, Day One Game Pass. Το είδαμε για πρώτη φορά στο περσινό Xbox Showcase όμως δεν είχαμε ακούσει τίποτα παραπάνω για τον τίτλο - μέχρι τώρα. Ένα χρόνο μετά, λοιπόν, εμφανίζεται το gameplay trailer και παρουσιάζει ένα αρκετά ιδιαίτερο παιχνίδι.

Στο South of Midnight ακολουθούμε την Hazel, η οποία έχασε τη μητέρα της σε έναν πρόσφατο τυφώνα και παράλληλα απέκτησε μαγικές δυνάμεις. Ταυτόχρονα, ο κόσμος όπως τον ξέρουμε αρχίζει και ξεφτίζει, σπρώχνοντας τη Hazel μέσα σε έναν μαγικό κόσμο όπου πλάσματα της φαντασίας είναι πραγματικότητα. Η πρωταγωνίστρια μας καλείται να χρησιμοποιήσεις τις νέες της δυνάμεις για να πολεμήσει τους εχθρούς της - ένα combat system που φαινομενικά δεν συναρπάζει. Απλές επιθέσεις και dodges είναι τα θεμέλια στο trailer, με μερικές special επιθέσεις να βρίσκονται σε cooldown. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον ίσως να έχει η κίνηση της Hazel, αφού οι δυνάμεις αυτές της επιτρέπουν να κάνει glide και να χρησιμοποιήσει ροές ενέργειας για να πετάξει.

Το ξεχωριστό art direction αδιαμφισβήτητα κλέβει τη προσοχή κάθε φορά που εμφανίζεται το παιχνίδι, όμως δεν υπάρχει αρκετό υλικό για να το σχολιάσουμε περαιτέρω. Περιμένουμε, λοιπόν, να δούμε, και να μάθουμε, περισσότερα όσο πλησιάζουμε στη κυκλοφορία.

Παύλος Ντέλης's Avatar

Παύλος Ντέλης

Με PS2 από τριών χρονών, μόνο εδώ θα μπορούσα να καταλήξω...