ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

"Νέο God of War" φωνάζουν οι προσλήψεις της Sony Santa Monica

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να κάτσει στον θρόνο!

Το έχουμε πει δεκάδες φορές: όταν το God of War Ragnarök πούλησε τόσα εκατομμύρια αντίτυπα σε τόσο μικρό διάστημα δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρξει συνέχεια. Είναι περισσότερο θέμα του "πότε", παρά του "αν". Στην περίπτωση της Sony, όμως, φαίνεται να σκέφτεται ήδη το μέλλον του πιο φορμαρισμένου της franchise, για αυτό και προετοιμάζεται καταλλήλως για τη συνέχεια που έπεται.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, η SIE Santa Monica, που έφτιαξε με μεράκι και πάθος όλα τα God of War (πλην αυτών των PSP), ανανέωσε τη λίστα των αγγελιών εργασίας της, θέλοντας να υποδεχτεί νέο κόσμο που, από ό,τι φαίνεται, θα δουλέψει πάνω στο επόμενο God of War. Πείτε μας πονηρούς ή φαντασμένους, αλλά ορίστε ένα δείγμα περιγραφής μίας διαθέσιμης θέσης:

"Προτιμώνται οι υποψήφιοι που γνωρίζουν άπταιστα τις επιλογές σχεδιασμού μάχης, τα συστήματα, τα mechanics και τους εχθρούς στο God of War (2018) και God of War Ragnarök (2022)."

Πιο απλά, ψάχνουν άτομα που πρέπει να έχουν "λιώσει" τα τελευταία δύο God of War για να ενταχθούν στο team τους και να τους βοηθήσουν "στα μελλοντικά τους projects". Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;

Μην παίρνετε θάρρος βέβαια, αφού το γεγονός πως η Sony Santa Monica ψάχνει άτομα σε κεντρικούς ρόλους για να κριθεί έτοιμη να μπει στην παραγωγή του επόμενου παιχνιδιού, είτε λέγεται God of War είτε όχι, σημαίνει ότι το project βρίσκεται ακόμα έτη μακριά από τα χέρια μας. Σε συνδυασμό και με τη γνωστή πληροφορία ότι το studio δουλεύει εδώ και καιρό σε εντελώς διαφορετικό project, με ηγέτη τον Cory Barlog, καλό είναι να θεωρήσουμε δεδομένο πως το επόμενο μεγάλο God of War ίσως δεν προλάβει καν την εποχή του PS5.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.