ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Νέο horror game από τους δημιουργούς του Little Nightmares

...και δείχνει εξίσου φρικαλέο!

Έχοντας εδώ και καιρό κατά νου πως το Little Nightmares III έχει δοθεί σε άλλα χέρια (Supermassive Games), ήμασταν περίεργοι να δούμε πάνω σε τι εργάζεται η ομάδα που μας χάρισε τα δύο προηγούμενα τρομο-διαμαντάκια. 

Την απάντησή μας την πήραμε στο σημερινό THQ Nordic Digital Showcase, εφόσον μας παρουσιάστηκε - έστω και ασαφώς - το επόμενο project της Tarsier Studios. Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για horror game, η περιγραφή του οποίου μας υπόσχεται να είναι "κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί".

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, όμως, το teaser του άτιτλου αυτού παιχνιδιού μας δείχνει έναν βρωμερό και κατασκότεινο στάβλο, μέσα στον οποίο συναντάμε ένα υπερβολικά παχύ γουρούνι που έχει δει... καλύτερες μέρες. Το ζώο φαίνεται μολυσμένο και από το ένα του πλευρό βλέπουμε τα σπλάχνα του να κρέμονται, λίγο πριν αυτό γυρίσει προς την κάμερα και μας ενημερώσει πως "έρχονται".

Ευτυχώς δεν θα μείνουμε με την... περιέργεια στο χέρι, αφού αυτό ήταν απλά το "ζέσταμα". Η πλήρης αποκάλυψη του παιχνιδιού θα συμβεί στην ONL της Gamescom στις 20 Αυγούστου, όπου πιθανότατα θα μάθουμε τόσο το όνομά του όσο και τι πραγματεύεται.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.