ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Nέο παιχνίδι Invincible της Ubisoft κυκλοφορεί τώρα

Για iOS & Android!

Η Ubisoft μόλις κυκλοφόρησε το Invincible: Guarding the Globe, ένα free-to-play παιχνίδι για συσκευές Android και iOS. Τοποθετημένο στον κόσμο της comic σειράς Invincible του Robert Kirkman, το παιχνίδι είναι πλέον διαθέσιμο σε Google Play και App Store, οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε.

Στο νέο αυτό mobile game οι παίκτες θα ενταχθούν στην Global Defense Agency (GDA) για να δημιουργήσουν μια υπερ-ομάδα αποτελούμενη από τους Invincible, Atom Eve, Dupli-Kate και άλλα γνωστά μέλη των Guardians of the Globe, ο καθένας με τις δικές του δυνάμεις. Οι παίκτες πρέπει να επιλέξουν προσεκτικά την ομάδα και τη στρατηγική τους, αναβαθμίζοντας και προσαρμόζοντας τον εξοπλισμό τους για να εξασφαλίσουν τη νίκη σε γρήγορες μάχες, στις οποίες θα αντιμετωπίσουν τους εισβολείς Flaxans, Reanimen και Magmanites.

Διαφορετικά κεφάλαια έχουν σχεδιαστεί για να εμπλουτίσουν την εμπειρία με νέους στόχους που προστίθενται κάθε εβδομάδα. Διάφορα κομμάτια εξοπλισμού και αντικείμενα μπορούν να ξεκλειδωθούν και να εξοπλιστούν στους χαρακτήρες για να προσαρμόσουν την εμπειρία. Αν είστε, λοιπόν, fans του mobile gaming ίσως αξίζει να δώσετε του μια ευκαιρία, δεν κοστίζει.

Σύντομα περιμένουμε και το 2ο μέρος της 2ης σεζόν της ομώνυμης animated σειράς που πραγματικά εκτόξευσε τη δημοτικότητα του IP.

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.