ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Νέο περιεχόμενο από το Indiana Jones and the Great Circle

Είδαμε άλλον έναν από τους villains!

Μπορεί η παρουσία του Indiana Jones and the Great Circle στο Xbox Games Showcase να μην μας έδωσε την πολυπόθητη ημερομηνία κυκλοφορίας που αναζητούσαμε, μας χρύσωσε όμως το χάπι με νέα πλάνα από μία συγκεκριμένη, σημαντική κατά τα λεγόμενα της Machine Games, στιγμή του παιχνιδιού.

Στο τρέιλερ βλέπουμε των αγαπημένο αρχαιολόγο και τη συνεργάτιδά του, Gina, να βρίσκονται στο Νεπάλ για να εντοπίσουν ένα artfifact βαθιά στα Ιμαλάια. Έτσι μπαίνουν σε ένα παγωμένο θωρηκτό κρυμμένο στις κορυφές της οροσειράς λίγο πριν πιαστούν επ' αυτοφώρω από τον "κακό" Gantz και τα τσιράκια του. Παλεύοντας για την πέτρα που βρήκαν, το πλοίο στο οποίο στηρίζονταν ξεκινά την ελεύθερη πτώση από την πλαγιά του βουνού και αρχίζουν τα ηρωικά σκηνικά.

Στο τέλος ξαναβλέπουμε ότι ο Indy χρησιμοποιεί γροθιές, μαστίγιο, όπλα, ενώ και οι companions, όπως η Gina στη συγκεκριμένη περίπτωση, μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμοι.

Παραμένουμε στο γενικό "2024" ως παράθυρο κυκλοφορίας του Indiana Jones and the Great Circle, πάντα μόνο για PC και Xbox Series X|S, με day-one κυκλοφορία στο Game Pass.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.