ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Νέο roquelike game ανακοίνωσαν οι δημιουργοί του The Callisto Protocol

Με κωδική ονομασία "Project Birdseye".

Το νέο της «μικρό» εγχείρημα ανακοίνωσε η Striking Distance Studios, εταιρεία που πριν από 1.5 χρόνο μας χάρισε το The Callisto Protocol. Το Project Birdseye φαίνεται πως είναι ένα top-down action roquelike, το οποίο αποτελεί spin-off του The Callisto Protocol, αφού διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν.

Στο μικρό announcement trailer η εταιρεία μας εξηγεί πως αναπτύσσεται από μία μικρή υπο-ομάδα της, με το υπόλοιπο δυναμικό να έχει στρέψει το βλέμμα του σε ένα νέο triple-A παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα, το νέο αυτό roquelike θα τοποθετείται στην Black Iron Prison, που γνωρίσαμε μέσα από τον "πνευματικό διάδοχο" του Dead Space.

Πάντως, γνωρίζουμε πως Striking Distance Studios αναπτύσσει ένα νέο παιχνίδι με τη βοήθεια της Unreal Engine 5, σύμφωνα με μία λίστα εργασίας που είχε δημοσιευτεί πέρυσι, κάτι που επιβεβαίωσαν επιτέλους και οι ίδιοι. Τέλος, δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστο πως ο Glen Schofield, υπεύθυνος για τη δημιουργία των αρχικών Dead Space και CEO της εταιρείας πίσω από το The Callisto Protocol έχει εγκαταλείψει εδώ και καιρό τη θέση του, αφού τελευταίο του παιχνίδι δεν ανταπεξήλθε στις προσδοκίες του. 

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.