ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Netflix θα έχει και games από σήμερα

Προστίθενται 5 mobile games.

Μία νέα εποχή ξεκινά για το gaming, αφού ο κολοσσός που ακούει στο όνομα "Netflix" μπαίνει στο παιχνίδι της gaming βιομηχανίας. Η εταιρεία που φημίζεται για την υπηρεσία της, γεμάτη original ταινίες και σειρές, είχε εκφράσει εδώ και καιρό τη διάθεσή της να επεκταθεί και στο χώρο του gaming, κάτι που πραγματοποιείται από σήμερα. Όπως ανακοινώθηκε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Netflix, η υπηρεσία θα περιλαμβάνει πλέον και games, με 5 τίτλους να βρίσκουν το δρόμο τους για την πλούσια αυτή υπηρεσία.

Πρόκειται για 5 mobiles games και συγκεκριμένα τα Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, Card Blast, και Teeter Up, όλα εκ των οποίων θα μπορούν να παιχτούν από τους κατόχους Android συσκευών χωρίς επιπλέον χρέωση, διατηρώντας απλά τη συνδρομή που έτσι και αλλιώς πλήρωναν. Γνωρίζουμε πως στο μέλλον η λίστα θα μεγαλώσει, ενώ σίγουρα θα αποκτήσει και αποκλειστικότητες, αφού είδαμε το Netflix να εξαγοράζει και game studio

Οφείλουμε να σημειώσουμε πως όλα τα games θα είναι διαθέσιμα μόνο στα προφίλ ενηλίκων, ώστε να αποφευχθούν μελλοντικοί ηλικιακοί περιορισμοί για την εκάστοτε κυκλοφορία. Τέλος, ξεκαθαρίστηκε πως τα online games θα απαιτούν τη σύνδεσή σας, ωστόσο για όλα τα υπόλοιπα που δεν χρειάζονται σύνδεση στο διαδίκτυο για τη λειτουργία τους θα μπορείτε να παίζετε και μακριά από Wi-Fi.

Μπορεί να ξεκινάει έτσι ταπεινά, πρόκειται όμως για μεγάλη κίνηση, αφού η ενίσχυση της υπηρεσίας με games, πόσο μάλλον με τεράστιες κυκλοφορίες μετέπειτα, θα προσελκύσει άνευ αμφιβολίας ακόμα περισσότερους χρήστες στο να εγγραφούν. Ίσως εξελιχθεί σε κάτι τεράστιο μελλοντικά.

Πηγή: Netflix

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88