ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Netflix: Στοχεύει στην προσθήκη 40+ games φέτος

Ο συνδρομητικός γίγαντας αρχίζει να επεκτείνεται στα gaming…σύννεφα.

Προ δύο περίπου χρόνων και συγκεκριμένα στα τέλη του 2021 για πρώτη φορά το Netflix ξεκίνησε να προσφέρει στους χρήστες της μια εμπειρία διαφορετική από αυτή που είχαν συνηθίσει μέχρι τότε. Οι συνδρομητές της πασίγνωστης streaming υπηρεσίας από τότε μέχρι και σήμερα έχουν πρόσβαση μέσω των Android και iOS συσκευών τους σε μία αρκετά συμπαθητική λίστα με πάνω από 50 mobile games.

Στη προσπάθεια του να επεκτείνει το gaming σύμπαν του, το Netflix προορίζει μέχρι το τέλος του 2023 να έχει προσθέσει 40 ακόμα τίτλους στην βιβλιοθήκη του με την εταιρία να έχει αυτή τη στιγμή 16 first-party παιχνίδια υπό ανάπτυξη και 70 ακόμα third-party κυκλοφορίες υπό κατασκευή.

Όπως επιβεβαίωσε και η αντιπρόεδρος των external games, Leanne Loombe, σκοπός της εταιρίας είναι να δημιουργήσει μια cloud gaming υπηρεσία όπου οι χρήστες θα μπορούν να απολαμβάνουν από όπου και αν βρίσκονται με το πάτημα ενός κουμπιού οποιοδήποτε παιχνίδι αυτοί επιθυμούν.

«Ο στόχος μας είναι να χτίσουμε ένα ευρύ portfolio παιχνιδιών – σε διαφορετικά είδη και μορφές – επειδή πιστεύουμε οτι ο καθένας μπορεί να διασκεδάσει μέσω των παιχνιδιών αρκεί να ανακαλύψει αυτό (ή αυτά) που θα είναι τα κατάλληλα για αυτόν».

Η ίδια πρόσθεσε: «Αυτή τη χρονιά θα συνεχίσουμε να χτίζουμε το portfolio μας - πράγμα που σημαίνει νέα παιχνίδια κάθε μήνα.»

Πηγή: VGC

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88