ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Netflix εξαγόρασε το Studio που δημιούργησε το OXENFREE

Το Night School Studio ανήκει πλέον στην υπηρεσία.

Το Netflix προχωράει σε μία μεγάλη κίνηση, αφού προέβη στην εξαγορά του Night School studio που δημιούργησε το πολυβραβευμένο OXENFREE. Με αυτή την πράξη η μεγάλη συνδρομητική υπηρεσία δείχνει την πρόθεση της να εισχωρήσει στη βιομηχανία του gaming.

Η εξαγορά ανακοινώθηκε από την ιστοσελίδα του Night School Studio, με τον συνιδρυτή του να λέει τα εξής: “Το Studio μας επιθυμεί να επεκτείνει τις αφηγηματικές και σχεδιαστικές του φιλοδοξίες σε ξεχωριστά, πρωτότυπα παιχνίδια με καρδιά. Το Netflix δίνει στους δημιουργούς ταινιών, σειρών και πλέον παιχνιδιών έναν άνευ προηγουμένου καμβά για να δημιουργήσει και να προσφέρει εξαιρετική ψυχαγωγία σε εκατομμύρια ανθρώπους.”

Από το καλοκαίρι γνωρίζουμε την πρόθεση του Netflix να ασχοληθεί με τα video games και πλέον βλέπουμε ουσιαστικές κινήσεις, ώστε να γίνει αυτό πράξη.

Πηγή: Night School Studio

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88