ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Έχετε Netflix; Παίξτε χωρίς χρέωση το TMNT: Shredder`s Revenge

Αρχίζει να αποκτά αξία η καρτέλα "Games".

Η πρώτη ηχηρή άφιξη βιντεοπαιχνιδιού στην πλατφόρμα του Netflix οφείλει να θεωρηθεί αυτή του TMNT: Shredder`s Revenge. Το εξαιρετικό beat `em up που κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι αποτέλεσε highlight για εμένα και αρκετό κόσμο μέσα στο 2022, εφόσον μετέφερε με τρομερή επιτυχία τη μαγεία αυτού του genre και των arcades με τα οποία μεγαλώσαμε. Το παιχνίδι κυκλοφορούσε μέχρι πρότινος για PC και κονσόλες και πλέον μπορείτε να το απολαύσετε με ακόμα έναν τρόπο, πιθανότατα χωρίς να κάνετε πολλά παραπάνω από μία εγκατάσταση. 

Το TMNT: Shredder`s Revenge προστέθηκε πλέον στον κατάλογο παιχνιδιών του Netflix, πράγμα που σημαίνει πως αν είστε συνδρομητές της streaming υπηρεσίας και τη λειτουργείτε στα κινητά σας, μπορείτε (είτε έχετε Android, είτε iOS συσκευή) να κατεβάσετε το παιχνίδι από τα αντίστοιχα stores του smartphone σας δίχως κανένα εξτρά κόστος.

Η διαδικασία είναι τόσο απλή όσο ακούγεται, ενώ το παιχνίδι εμφανίζεται άκρως λειτουργικό και για μικρότερες οθόνες, εφόσον ένα βοηθητικό d-pad, μαζί με τα απαραίτητα πλήκτρα εμφανίζονται σαν βοηθητικό HUD στην οθόνη, για να έχετε εμπειρία ανάλογη της χρήσης ενός χειριστηρίου. Το καλύτερο; Μπορείτε κανονικότατα να συνδέσετε το DualSense ή το Xbox controller σας ασύρματα και να απολαύσετε το παιχνίδι δίχως να χρειάζεται να αγγίζετε την οθόνη.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε σε iOS συσκευή (iPhone).

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε σε Android συσκευή.

Αν θέλετε μία παραπάνω γνώμη για το παιχνίδι για να πειστείτε να το κατεβάσετε, δείτε το αναλυτικό μου review.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88