ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Κατεβάστε δωρεάν το Neurodeck: Psychological Deckbuilder για PC

Μέσω του GOG.com.

Τα video games, εκτός από είδος ψυχαγωγίας, είναι και ένας τρόπος εκμάθησης ή ακόμα και κατανόησης. Το Neurodeck: Psychological Deckbuilder, είναι ακριβώς αυτό, καθώς χρησιμοποιεί λειτουργίες και μηχανισμούς, για να περιγράψει πιο άμεσα ορισμένες ψυχολογικές διαταραχές.

Στο παιχνίδι συλλέγετε κάρτες που αντιπροσωπεύουν ορισμένες ψυχολογικές ικανότητες, χτίζοντας έτσι decks, πολεμώντας ενάντια σε διάφορα ψυχολογικά προβλήματα, όπως το άγχος, η κατάθλιψη και ο φόβος. Στην ουσία, το παιχνίδι λαμβάνει μέρος στον εγκέφαλο ενός ανθρώπου, που αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας.

{youtube}3MB1aUjdpWM{/youtube}

Σε περίπτωση που το παραπάνω concept σας φάνηκε ενδιαφέρον, τότε σας έχουμε ευχάριστα νέα. Το Neurodeck: Psychological Deckbuilder διανέμεται δωρεάν για PC μέσω του GOG.com, με όσους σπεύσουν να το αποκτήσουν να το κρατάνε για πάντα στη συλλογή τους. Έχετε περίπου τρεις μέρες περιθώριο για να κατεβάσετε το παιχνίδι της TavroxGames.

Κατεβάστε το Neurodeck: Psychological Deckbuilder πατώντας εδώ.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88