ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκτήστε δωρεάν τα Never Alone και Beyond Blue για PC

Χαρίζει πάλι η Epic Games.

Οι Πέμπτες για τους PC gamers είναι ξεχωριστές, αφού ξέρουν πως θα μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν (συνήθως) δύο παιχνίδια από το Epic Games Store. Σειρά αυτή την εβδομάδα έχουν δύο indies, με το πρώτο να ακούει στο όνομα Never Alone. Μία περιπέτεια για δύο, αφού η Nuna μαζί με την πιστή αλεπού της θα εξερευνήσουν την παγωμένη τούνδρα της Αλάσκας, ανακαλύπτοντας μύθους, μυστικά και παραδόσεις των Εγκωμίων. Το παιχνίδι κατάφερε να προκαλέσει «θύελλα» ενθουσιασμού, κερδίζοντας αρκετά και σημαντικά βραβεία.

{youtube}pzO1f4cK-Fk{/youtube}

Αν από την άλλη, αν η Αλάσκα δεν σας διεγείρει το ενδιαφέρον, φορέστε μία στολή δύτη, πάρτε μία βαθιά ανάσα και βουτήξτε στους απύθμενους ωκεανούς του Beyond Blue. Ως μέλος μίας νεοσύστατης ομάδας θα χρειαστεί να εξερευνήσετε τα μυστικά που κρύβει ο βυθός, μαζί με τη βοήθεια καινοτόμων τεχνολογικών συστημάτων.

{youtube}pOAWBCXpo6k{/youtube}

Και τα δύο παιχνίδια διανέμονται δωρεάν, μέσω του Epic Games Store, μέχρι τις 27 Απριλίου στις 6 το απόγευμα. Σε περίπτωση που προβείτε στην εξαργύρωσή τους, τότε θα τα κρατήσετε για πάντα στην ψηφιακή σας συλλογή. Την επόμενη Πέμπτη θα αντικατασταθούν από τα Breathedge και Poker Club. Επιπλέον, γνωστά έγιναν και τα παιχνίδια που θα πάρουν τη θέση τους, με τα Breathedge και Poker Club να διατίθενται δωρεάν την επόμενη Πέμπτη.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήστε το Never Alone.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήστε το Beyond Blue.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88