ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

New game plus και replay missions έρχονται στο Marvel's Spider-Man 2

Μέχρι το τέλος του 2023.

Αύριο έχουμε την τεράστια κυκλοφορία του Marvel's Spider-Man 2, το οποίο καιρό τώρα έχει μαγνητίσει τα βλέμματα των παικτών, ενώ οι πρόωρες κριτικές μιλάνε για ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του PS5. Η Insomniac Games λίγο πριν από την κυκλοφορία του τίτλους της αποφάσισε να κάνει γνωστό πως το Spider-Man 2 θα λάβει σύντομα new game plus, όπως επίσης θα προστεθεί και οι δυνατότητα επανεκτέλεσης μίας αποστολής.

Ο director of community and marketing της Insomniac, James Stevenson, διευκρίνισε πως οι παραπάνω λειτουργίες δεν θα είναι διαθέσιμες κατά το λανσάρισμα του παιχνιδιού, όμως αναμένεται να γίνουν διαθέσιμες πριν το τέλος του έτους.

Επιπλέον, η Insomniac Games συμβουλεύει τους παίκτες που θα αγοράσουν τη φυσική έκδοση του Marvel's Spider-Man 2 να κατεβάσουν το day one patch του παιχνιδιού, καθώς περιλαμβάνει επιπλέων επιλογές προσβασιμότητας και ένα ρετουσάρισμα στα γραφικά.

Μην ξεχνάτε πως μπορείτε να διεκδικήσετε ένα Marvel's Spider-Man 2 για PS5 στο διαγωνισμό που τρέχουμε στη σελίδα μας στο Instagram.

Πηγή: VGC

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.