ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

New game plus θα λάβει το Stellar Blade μετά την κυκλοφορία του

Όπως και δωρεάν skins για την Eve.

Σε λιγότερο από 20 μέρες έχουμε την κυκλοφορία του Steller Blade, με την εταιρεία ανάπτυξης να προβαίνει σε δηλώσεις σχετικά με το επιπρόσθετο περιεχόμενο που θα λάβει το παιχνίδι της μελλοντικά. Πιο συγκεκριμένα, ο director του Stellar Blade, Kim Hyung Tae, ανέφερε πως ο επερχόμενος τίτλος θα λάβει new game plus mode λίγο μετά από την κυκλοφορία του.

Επιπλέον, εκτός από τα 30 skins τα οποία θα έχει στη διάθεση της η Eve από την κυκλοφορία του παιχνιδιού, αναμένεται να προστεθούν και άλλα στο μέλλον, χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση. Σύμφωνα με τον director μάλιστα, δεν πρόκειται να δούμε κάποιο microtransaction στον αποκλειστικό τίτλο του PS5.

«Θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι το Stellar Blade δεν απαιτεί πρόσθετα έξοδα που δεν γνωρίζουν οι παίκτες, εκτός από το κόστος αγοράς του πακέτου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το Stellar Blade αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου από την SHIFT UP Corporation, ενώ όσοι θέλουν να το δοκιμάσουν μπορούν να κατεβάσουν το δωρεάν demo που θα βρούνε στο PS Store.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.