ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Νέα αναβολή για το New World της Amazon

Τέταρτη αναβολή για το MMO.

Το MMO που αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Amazon Games και ονομάζεται New World δέχθηκε ακόμα μία αναβολή. Αρχικά είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον περασμένο Μάιο, ενώ μετά αναβλήθηκε για τον Αύγουστο του 2020 και στην συνέχεια για τις αρχές του 2021, φθάνοντας στις 31 Αυγούστου όπου και ήταν να κυκλοφορήσει. Τελικά το New World πήρε παράταση για τέταρτη φορά και πλέον η ημερομηνία κυκλοφορίας έχει τοποθετηθεί για τις 28 Σεπτεμβρίου.

Η απόφαση να καθυστερήσει ξανά το παιχνίδι πάρθηκε μετά την πρόσφατη open beta που πραγματοποιήθηκε, η οποία και προσέλκυσε πάνω από ένα εκατομμύριο παίκτες σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης.

«Θέλουμε το λανσάρισμα του New World να είναι μία ομαλή εμπειρία για όλους τους παίκτες, και αυτό σημαίνει πως πρέπει να κάνουμε μερικές βελτιώσεις, βασισμένες σε ότι συναντήσαμε στην closed beta. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πως θα χρειαστούμε μερικές εβδομάδες παραπάνω για να διορθώσουμε τα bugs, να βελτιώσουμε τη σταθερότητα και να γυαλίσουμε το παιχνίδι.» Ανέφεραν οι developers, ενώ συμπλήρωσαν πως: «Δεν ήταν εύκολη η λήψη αυτής της απόφασης. Γνωρίζουμε ότι αυτή η φορά δεν είναι η πρώτη που αλλάζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας, επιδιώκοντας την ποιότητα, ενώ γνωρίζουμε πως η αναμονή ίσως είναι λίγο απογοητευτική. Θέλουμε όμως να είμαστε σίγουροι πως θα προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι κατά το λανσάρισμα.»

Πηγή: Twitter

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88