ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αβέβαιος ο ερχομός της next-gen αναβάθμισης του Cyberpunk 2077 για φέτος

Επιβεβαιώνει η ίδια η CD Projekt Red.

Σύμφωνα με νέες επίσημες δηλώσεις από τη CD Projekt Red, η next-gen αναβάθμιση του Cyberpunk 2077 ίσως να μην βγει στα τέλη του 2021, καθώς η ίδια δεν μπορεί να το εγγυηθεί.

«Ο στόχος είναι να κυκλοφορήσει η έκδοση νέας γενιάς του Cyberpunk 2077 στα τέλη του τρέχοντος έτους», είπε ο Nowakowski και πρόσθεσε πως: «Ταυτόχρονα, έχοντας κατά νου τα μαθήματα που πήραμε στη διάρκεια του προηγούμενου έτους και λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτό το έργο εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν μπορούμε να πούμε με απόλυτη βεβαιότητα ότι το πρόγραμμα κυκλοφορίας δεν θα αλλάξει».

Επίσης το ίδιο δείχνει να ισχύει και για την next-gen αναβάθμιση του The Witcher 3: Wild Hunt, με την εταιρεία να μην μπορεί να εγγυηθεί ούτε για αυτό ότι θα προλάβει μέσα στο 2021.

Με το The Witcher 3, το οποίο έχει αναλάβει η Saber Interactive - εξωτερικη συνεργάτης της CDPR - η κατάσταση είναι παρόμοια. Ο Nowakowski έδωσε απάντηση καρμπόν επί του ζητήματος, απαντώντας για άλλη μια φορά πως δεν υπάρχει "απόλυτη βεβαιότητα" σχετικά με τη σταθερότητα του προγράμματος κυκλοφορίας. Η Saber Interactive έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με την Πολωνική εταιρεία σε διάφορες περιπτώσεις, όπως εκείνη του Switch port gia to Witcher. 

Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως περίπου το ένα τρίτο της CD Projekt Red ασχολείται με το Cyberpunk 2077, ως προς την αναβάθμιση του σε next-gen αλλά και ως προς τις επιδιορθώσεις που πρέπει. Η υπόλοιπη ομάδα ασχολείται με το πρώτο πακέτο επέκτασης τίτλου, με Gwent και με άλλα projects που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

Πηγή: Eurogamer

Γιώργος Δρούζας


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88