ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Καθυστερούν οι next-gen εκδόσεις των Cyberpunk 2077 και The Witcher III

Πάνε για 2022.

Καιρό είχαμε να δουλέψουμε λίγο την CD Projekt Red και προς έκπληξη κανενός μας έδωσε ακόμη ένα λόγο να το συνεχίσουμε. Μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media έκανε γνωστό πως αμφότερες οι next-gen εκδόσεις που ετοιμάζει για τα δύο τελευταία games της παίρνουν αναβολή για το νέο έτος. Ξεκινάμε με το The Witcher III, το εξαιρετικό RPG που μέχρι σήμερα μαζεύει βραβεία και επευφημίες, η αναβαθμισμένη έκδοση του οποίου θα κυκλοφορήσει για PS5 και Xbox Series X|S στο πρώτο τρίμηνο του 2022, αν όλα πάνε καλά.

Πάμε στο -όχι και τόσο- εύφημο Cyberpunk 2077, του οποίου η περίπτωση όσο πάει και γίνεται και πιο τραγική. Η next-gen μορφή του υποτίθεται πως θα είχε κυκλοφορήσει από τις αρχές του 2021. Το τραγικό του λανσάρισμα οδήγησε σε αυτά τα πλάνα να μεταφερθούν για το περασμένο καλοκαίρι, κάτι που φυσικά δεν συνέβη. Το νέο χρονικό παράθυρο ήταν πια το τέλος του 2021, αλλά με βάση την παραπάνω ανακοίνωση θα έρθει επιτέλους στις νέες κονσόλες στο δεύτερο τρίμηνο του 2022, τότε που μόνο νέες δεν θα είναι πια. Κάνουμε το σταυρό μας όχι μόνο για να πετύχουν την ημερομηνία που υπόσχονται, αλλά και για να είναι στην κατάσταση που οφείλει.

Το hatestorm που αναγκάζεται να αντιμετωπίσει η πολωνική εταιρεία με κάθε της ανακοίνωση δεν περιγράφεται, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ, ένα ρητό που το Cyberpunk επιβεβαίωσε ίσως περισσότερο από κάθε άλλο game της ιστορίας.

Πηγή: Twitter

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88