ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δωρεάν περίοδος και next-gen αναβάθμιση για το Far Cry 5

Όλα αυτά στα πέμπτα του γενέθλια!

Πέρασε κιόλας μία πενταετία από το λανσάρισμα του Far Cry 5, κάτι που δεν θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση όταν υπάρχει ήδη ένα Far Cry 6 που θα κλείσει σύντομα τα δύο του χρόνια. Είναι όμως η στιγμή του ακριβώς προηγούμενου παιχνιδιού να λάμψει, εφόσον η 5η επέτειος του Far Cry 5 έδωσε το έναυσμα στην Ubisoft να το θυμηθεί και να επαναφέρει το ενδιαφέρον του κοινού για αυτό, κυκλοφορώντας ένα next-gen upgrade. Ήδη μπορείτε να βάλετε το δισκάκι σας στο PS5 ή το Xbox Series X|S σας ή να το κατεβάσετε μέσω κάποιας συνδρομητικής υπηρεσίας και να απολαύσετε framerate που αγγίζει και διατηρείται στα 60FPS, αξιοποιώντας όσο περισσότερο γίνεται το νέο hardware και ας είναι παιχνίδι της περασμένης γενιάς. Το patch της αναβάθμισης είναι ήδη διαθέσιμο στις αντίστοιχες κονσόλες, με τον Joseph Seed να σας καλεί ξανά στην αίρεσή του τώρα που θα μπορείτε να το παίξετε με υψηλότερες επιδόσεις.

Αυτός δεν είναι όμως ο μόνος τρόπος που η Ubisoft μας δελεάζει να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, εφόσον ανακοίνωσε και μία δωρεάν περίοδο για την επόμενη εβδομάδα, μέσω της οποίας θα μπορείτε να παίξετε το Far Cry 5 σε PC και σε όλες τις πλατφόρμες κυκλοφορίας του. Στη διάθεσή σας θα έχετε ένα γεμάτο ΠΣΚ μαζί του και συγκεκριμένα στις ημερομηνίες 23-27 Μαρτίου. Το παιχνίδι έχει μία κάποια διάρκεια επομένως θα πρέπει πραγματικά να λιώσετε αν θέλετε να το ολοκληρώσετε σε αυτό το διάστημα, αλλά είναι καλή ευκαιρία να εμπλουτίσετε τη Far Cry γνώση σας αν σας άρεσε για παράδειγμα το πιο πρόσφατο Far Cry 6 ή αν δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε εκείνες τις μέρες.

Θα φροντίσουμε να σας παρέχουμε υπενθύμιση εκείνες τις ημέρες ώστε να το κατεβάσετε έγκαιρα στην πλατφόρμα της προτίμησής σας.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88