ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ακυρώθηκε και η next-gen έκδοση του Red Dead Redemption II

Ακόμη ένα ακυρωθέν πλάνο από την Rockstar.

Μία εβδομάδα μετά την ενημέρωσή μας για ακύρωση δύο remasters ο insider Tez2, με εξαιρετικό track record στα games της Rockstar, αναφέρει ότι οι δημιουργοί του Red Dead Redemption II είτε ακύρωσαν είτε έβαλαν σε παύση τα όσα σχέδια είχαν για κάποια αναβαθμισμένη μορφή του παιχνιδιού.

Υπήρχαν εδώ και καιρό φήμες και εικασίες για next-gen version του RDR2 για τα PS5 και Xbox Series X|S, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο το πλάνο έχει αλλάξει. Φαίνεται πως η Rockstar έχει εναποθέσει όλους τους πόρους της και το εργατικό της δυναμικό στο development του επόμενου Grand Theft Auto.

Ο Tez2 ισχυρίζεται πως είχε ακούσει για το ενδεχόμενο αναβαθμίσεων καιρό τώρα, αλλά είναι βέβαιος πως δεν θα συμβεί, τουλάχιστον όχι στο κοντινό μέλλον. Δεδομένου του ότι κι άλλοι insiders υποστήριξαν το ρεπορτάζ του για ακύρωση των Red Dead Redemption και GTA IV remasters, μάλλον δεν λανθάνει ούτε σε αυτή την περίπτωση. Μάλλον η τριλογία GTA κλόνισε αρκετά τη γνώμη της Rockstar για τα remasters.

Δείτε επίσης το review μας για το Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88