ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Nickelodeon All-Star Brawl 2: Jimmy Neutron και Καλαμάρης στο ρόστερ του cartoon fighting

Γνωρίζει τα memes η Nickelodeon!

Η ποιότητα και το περιεχόμενο του Nickelodeon All-Star Brawl είναι δεδομένα… συζητήσιμα. Αυτό μας κρατά προσειγωμένους στην όψη ανακόινωσης του Nickelodeon All-Star Brawl 2, αν και το sequel ξεκινά με καταπληκτικό marketing. Αυτό διότι αποκαλύπτει με άκρως meme-able τρόπο τη συμμετοχή του Squidward στο παιχνίδι, κατά κόσμον Καλαμάρης Πλοκάμιας, διαφημίζοντάς τον με τη μορφή που έχει πολύ-χρησιμοποιηθεί επί χρόνων στα μιμίδια του Ίντερνετ.

Όλο το μοντάζ αποκάλυψης του Nickelodeon All-Star Brawl 2 έχει πολύ έντονο ρυθμό, θέλοντας να μας δώσει μία πρώτη γεύση από τα νέα gameplay mechanics, τα αναενωμένα designs σε ήρωες και levels και στις νέες προσθήκες του συγκεκριμένου crossover brawler. Πέραν του Squidward και ο Jimmy Neutron θα ενταχθεί στο ρόστερ των μαχητών, ενώ το παιχνίδι διαφημίζει και την υποστήριξη cross-play.

Στο αναλυτικό μου review σας είχα εξηγήσει πως το Nickelodeon All-Star Brawl ήθελε πολύ να μοιάσει στο Super Smash Bros, αλλά το δοκίμασε με πρόχειρους τρόπους, οπότερ σίγουρα αποτελεί στοίχημα για το sequel να εξελίξει τη φόρμουλα και να τη φέρει σε σημείο που θα το κάνει θελκτικό σε άτομα που παίζουν platform fighters και όχι μόνο σε όσους νοσταλγούν τα καρτούν της Nickelodeon.

Δεν υπάρχει στάνταρ ημερομηνία κυκλοφορίας για το Nickelodeon All-Star Brawl, ωστόσο γνωρίζουμε πως αναπτύσσεται από την ίδια ομάδα του original τίτλου και θα γίνει διαθέσιμο σε PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και Switch.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.