ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Nicki Minaj και Snoop Dogg εισβάλλουν ως χαρακτήρες στο Call of Duty: Warzone

Μαζί με τον 21 Savage και αργότερα τη Lara Croft.

Μέσα στα μπόλικα cross-overs που πραγματοποιούνται στο σταδιακά εξελισσόμενο Call of Duty: Warzone βλέπουμε και τη μουσική σκηνή να έχει την τιμητική της και συγκεκριμένα το genre της hip-hop. Η συγκεκριμένη κατηγορία γιορτάζει 50 έτη από την αναγνώρισή της ως υπαρκτό υπό-τμήμα της μουσικής και το battle royale της Activision θα το γιορτάσει υποδεχόμενο τρεις νέους operators αφιερωμένους σε τρία από τα πιο «καυτά» ονόματα των τελευταίων χρόνων σε αυτή την κουλτούρα.

Ο λόγος για τους Snoop Dogg, Nicki Minaj και 21 Savage, τρεις rappers που θα φορέσουν τις στρατιωτικές τους στολές και θα εισαχθούν στο παιχνίδι ως κομμάτι της Season 5, το trailer της οποίας μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:

Οι καλλιτέχνες έχουν συμφωνήσει για τη ψηφιακή μεταφορά των προσώπων και του ευρύτερου παρουσιατικού τους και έχουμε ήδη μερικές εικόνες από αυτό το πάντρεμα.

Η 5η σεζόν έχει ξεκινήσει από τις 2 Αυγούστου και θα “τρέξει” για το προσεχές διάστημα, ενδιάμεσα της οποίας θα ξεκινήσει και ένα ειδικό event με τη Shadow Company στο επίκεντρο.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.