ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το NieR: Automata έρχεται στο Nintendo Switch

Επιτέλους.

Πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το πολυβραβευμένο JRPG NieR: Automata καταφθάνει, επιτέλους, στο Nintendo Switch. Καθώς μιλάμε για το The End of YoRHa Edition, το παιχνίδι θα περιέχει και το “3C3C1D119440927” DLC, το οποίο φέρνει ένα νέο μικρό side story, μία αρένα μάχης με cosmetic rewards και νέα outfits για τους playable characters. Το NieR: Automata The End of YoRHa Edition θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch στις 6 Οκτωβρίου 2022.

{youtube}6rtxIhczdo0{/youtube}

Το NieR: Automata πρόκειται για ένα action JRPG της PlatinumGames, όπου η ανθρωπότητα έχει εξαφανιστεί από τη Γη και ένα μικρό μέρος της επιβιώνει στο φεγγάρι. Ο παίκτης παίρνει στον έλεγχο του τη 2B, ένα ανδροειδές, μεταξύ πολλών άλλων υπό τις διαταγές του συμβουλίου των ανθρώπων, που παλεύει να ελευθερώσει τη Γη από τα robots και να επανεγκαταστήσει τους ανθρώπους. Με director το Yoko Taro, μία τρομερά απρόοπτη πλοκή και ένα συγκλονιστικό soundtrack, δεν μπορώ παρά να το συστήσω, προσωπικά, ανεπιφύλακτα.

Το NieR: Automata The End of YoRHa Edition είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία εδώ.

Παύλος Ντέλης's Avatar

Παύλος Ντέλης

Με PS2 από τριών χρονών, μόνο εδώ θα μπορούσα να καταλήξω...


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88