ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Nintendo έχει έτοιμο το επόμενο 1-2 Switch

Δεν ξέρει πότε να το κυκλοφορήσει.

Η συγκεκριμένη πληροφορία αποτελεί ρεπορτάζ και όχι φήμη, εφόσον πολλές πηγές έχουν διασταυρώσει τα όσα έχουν ακούσει και όλα δείχνουν να συμφωνούν. Ο Imran Khan του FanByte μας μιλά για το sequel του 1-2 Switch, ενός παιχνιδιού που θεωρητικά είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει, όμως η Nintendo δεν είναι σίγουρη τι να κάνει με αυτό. Σύμφωνα με τον πρώην δημοσιογράφο του Kinda Funny, η Nintendo υποδέχθηκε ευχάριστα τα χρήματα που τους επέστρεψαν οι 3+ εκατομμύρια πωλήσεις του πρώτου παιχνιδιού, παρά τις μέτριες κριτικές και ορισμένα παράπονα. Έτσι, σε άγνωστη ημερομηνία, έβαλε μπρος για την ανάπτυξη ενός δεύτερου τίτλου με ανάλογο ύφος, έχοντας όμως την απορία του πώς φτιάχνεται ένα sequel για το 1-2 Switch.

Η εύκολη λύση ήταν η προσθήκη νέων και διαφορετικών mini games, αφού αυτό πραγματευόταν ο original τίτλος, όμως οι developers έβλεπαν πως ανακυκλώνουν τις ιδέες του. Στη συνέχεια τους ήρθε η έμπνευση από το Jackbox Party, δημιουργώντας ένα show-τύπου mode που θα φιλοξενεί μέχρι και 100 παίκτες και θα έχει διάφορα quizάκια και challenges. Οι δυσκολίες αυτής της ιδέας όμως φάνηκαν στη διάρκεια του playtesting, αφού σύμφωνα με τα όσα προσθέτει το άρθρο του FanByte πήγε τραγικά. 

Το παιχνίδι βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μία φάση που θεωρείται ολοκληρωμένο, μάλιστα λέγεται πως έχουν εκτυπωθεί και αρκετά retail boxes για το λανσάρισμά του, όμως η Nintendo το έχει "παγώσει" πίσω από την ονομασία Everybody`s 1-2 Switch και περιμένει να εξετάσει το ενδεχόμενο ολικής επαναδημιουργίας του ή εύρεσης σωστού timing για να το βγάλει στην αγορά.

Πηγή: FanByte

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88