ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αύριο διεξάγεται το Nintendo Direct Σεπτεμβρίου

Δεν περιμένουμε κάτι το wow.

Από το πουθενά η Nintendo ανακοίνωσε πως αύριο το βράδυ θα διεξάγει το δικό της show. Περίπου δηλαδή, αφού στη χώρα μας το event θα τρέχει όταν η ώρα θα χτυπήσει 01:00 το χάραμα της 24ης Σεπτεμβρίου. Δίχως να αναφέρονται πολλά στο σχετικό post, η ιαπωνική εταιρεία μας υποσχέθηκε να δούμε τίτλους που θα κυκλοφορήσουν στο Switch εντός του χειμώνα.

Εύκολες εικασίες είναι τα remakes των Pokemon Diamond & Pearl, το νέο Metroid που πλησιάζει απειλητικά και σίγουρα αρκετά indies και ports, στα οποία πια μας έχει συνηθίσει. Δύσκολα να δούμε το sequel του Breath of the Wild ύστερα από αυτό το ξεκαθάρισμα, αλλά ποιος ξέρει. Πολύ σύντομα έρχεται και το Mario Party Superstars, πράγμα που το καθιστά επίσης υποψήφιο να δώσει το "παρών", αλλά και οποιοδήποτε third party λανσάρεται στην εορταστική περίοδο του 2021.

Πάντα ελπίζουμε να μας περιμένει και κάποια έκπληξη, αλλά κρατάμε μικρό καλάθι, αφού δεν αποκλείεται αυτή να αφιερωθεί για παράδειγμα στον τελευταίο χαρακτήρα του Super Smash Bros. Ultimate.

Πηγή: Twitter

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88