ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Nintendo δεν είναι ακόμα έτοιμη να μοιραστεί πληροφορίες για το επόμενο κεφάλαιο του Mario

Κάτι φρέσκο θα εξίταρε τον Shigeru Miyamoto.

Υπομονή θα κάνουν όπως φαίνεται οι fans των Super Mario καθώς ο δημιουργός του πιο δημοφιλούς franchise της Nintendo, Shigeru Miyamoto, δήλωσε σε συνέντευξη του στο IGN πώς η εταιρεία εργάζεται συνεχώς για το επόμενο μεγάλο βήμα του franchise χωρίς όμως να είναι ακόμα έτοιμη να αποκαλύψει κάτι περισσότερο για αυτό.

Ο Miyamoto παραβρέθηκε στο Λος Άντζελες και συγκεκριμένα στα εγκαίνια του Super Nintendo World, του νέου θεματικού πάρκου της Nintendo στην Αμερική και με αφορμή αυτό καθώς και την κυκλοφορία της νέας ταινίας Super Mario Bros. ρωτήθηκε γιατί δεν συνέπεσε με αυτά κάποια ανακοίνωση ενός νέου Mario παιχνιδιού.

Ο ίδιος απάντησε: «Εργαζόμαστε συνεχώς πάνω στο Mario, οπότε όταν φτάσουμε στο σημείο που θα μπορέσουμε να μοιραστούμε πληροφορίες, σίγουρα θα το κάνουμε. Ο δημιουργός που πρόσφατα γιόρτασε το 70ο έτος ζωής του, στη συνέντευξη που παραχώρησε ανέφερε επίσης εν συντομία τον τρέχοντα φόρτο εργασίας του καθώς και τι θα μπορούσε να τον ενδιαφέρει να αναλάβει στο μέλλον.

«Όσον αφορά το θεματικό πάρκο, απομένουν ακόμα το Ορλάντο και η Σιγκαπούρη και υπάρχει ακόμα δουλεία στην ταινία. Οπότε υπάρχουν ακόμα αρκετά πράγματα στο πιάτο μου», όπως ανέφερε. Τελειώνοντας πρόσθεσε: «Στην πορεία, εάν βρω κάτι νέο και ενδιαφέρον, θα λάτρευα να πάρω μέρος σε αυτό, ειδικά αν υπάρχει κάποιου είδους νέα τεχνολογία. Θα ήθελα πολύ να δω ποιο από τα ταλέντα μας θα ταίριαζε καλύτερα για αυτό».

Πηγή: VGC

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88