ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Nintendo Switch Year in Review: Η ανασκόπησή σας για το 2022

This flex is approved!

Τα στατιστικά στοιχεία της φετινής ανασκόπησης του Nintendo Switch έχουν επίσημα αναρτηθεί, οπότε μπορείτε να συνδεθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Nintendo και να δείτε πόσο χρόνο ξοδέψατε στην υβριδική κονσόλα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε σύνδεση στο λογαριασμό σας στη σελίδα της Nintendo.

Οι κατηγορίες που εμφανίζονται περιλαμβάνουν το παιχνίδι που παίχτηκε περισσότερο συνολικά, τα παιχνίδια που παίχτηκαν στο launch τους και τα παιχνίδια που παίχτηκαν στο βάθος των ετών αν έχετε την κονσόλα από τότε που κυκλοφόρησε. Μπορείτε επίσης να δείτε τα παιχνίδια που παίξατε περισσότερο σε έναν συγκεκριμένο μήνα και ένα διάγραμμα με τα genres των παιχνιδιών σας. Κάτω από κάθε κατηγορία, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί "share this" για να flexάρετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της επιλογής σας. Η ανασκόπηση της Nintendo όπως και της Sony είναι μια πολύ όμορφη ιδέα των εταιριών για να δίνουν πληροφορίες σε εμάς τους gamer. Μπορεί κάποιοι να το θεωρούν περιττό, αλλά εμένα προσωπικά μου αρέσει να βλέπω πόσες ώρες έφαγα στην οθόνη ή πόσα τρόπαια κέρδισα φέτος.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα δικά σας στατιστικά.

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88