ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Nintendo αμύνεται για την αύξηση τιμής του νέου The Legend of Zelda

Με γνώμονα την ποιότητα!

Αφού η Nintendo μπήκε στον χορό της αύξησης των τιμών στα παιχνίδια του Switch μεγάλη μερίδα του κοινού δυσαρεστήθηκε δικαιολογημένα, αφού μιλάμε για μία κονσόλα που είναι πλέον έξι ετών.

Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Associated Press, ο πρόεδρος της Nintendo of America, Doug Bowser, υπερασπίστηκε την απόφαση και το υψηλότερο κόστος του Tears of the Kingdom αναφέροντας:

"Κοιτάμε τι έχει να προσφέρει το παιχνίδι. Νομίζω ότι οι fans θα διαπιστώσουν ότι πρόκειται για μια απίστευτα πλήρη, βαθιά καθηλωτική εμπειρία. Η τιμή αντικατοπτρίζει το είδος της εμπειρίας που μπορούν να περιμένουν οι υποστηρικτές μας όταν πρόκειται να παίξουν το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτή δεν είναι μια τιμή που θα έχουμε απαραίτητα σε όλους τους τίτλους μας. Στην πραγματικότητα είναι ένα αρκετά συνηθισμένο μοντέλο τιμολόγησης, είτε εδώ είτε στην Ευρώπη είτε σε άλλα μέρη του κόσμου, όπου η τιμολόγηση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το ίδιο το παιχνίδι".

Προσωπικά δεν αμφιβάλω ότι η νέα περιπέτεια του Link ότι θα έχει όλα που ανέφερε ο Bowser  ίσως και παραπάνω αφοί κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν υπάρχει κακό Zelda παιχνίδι. Τώρα για τις αυξήσεις των τιμών γενικότερα οι λόγοι μπορεί να είναι για διάφοροι πονηροί η όχι, εμείς οι παίκτες θα κρίνουμε το τελικό προϊόν για την ποιότητα του. Πάντως την κατηφόρα δεν νομίζω να την πάρουν ποτέ οι τιμές...Το The Legend of Zelda: Tears of the King κυκλοφορεί στις 12 Μαΐου για το Nintendo Switch.

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88