ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Έρχεται και το No Man`s Sky στη γκάμα του PS VR2

Ατελείωτη εξερεύνηση.

Κοιτώντας πίσω στο 2016, το No Man’s Sky φαινόταν ως το ονειρικό παιχνίδι. Μετά τη κυκλοφορία του, δυστυχώς, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που είχαν δημιουργηθεί για ένα τόσο φιλόδοξο project. Έπειτα, από πολλαπλά updates, νέες εκδόσεις και μία δεύτερη ευκαιρία από τους gamers, το No Man’s Sky έρχεται σε PS VR2.

{youtube}5Zd61kKEAMA{/youtube}  

Το No Man’s Sky έχει ήδη μια PS VR έκδοση για το PS4, όμως, η Hello Games επιχειρεί να βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία του παιχνιδιού, πατώντας πάνω στις νέες τεχνολογίες της Sony. "Η δύναμη του PlayStation 5, μαζί με το ολοκαίνουργιο hardware του PS VR2, συμπεριλαμβανομένων των νέων Sense χειριστηρίων, συνδυάζονται για να ανεβάσουν τη αίσθηση της απορρόφησης και της πειστικότητας αρκετά επίπεδα υψηλότερα.”, δήλωσε ο ιδρυτής της Hello Games, Sean Murray. Περισσότερα για συγκεκριμένα features του παιχνιδιού θα μάθουμε τους επόμενους μήνες.

Πηγή: PlayStation Blog

Παύλος Ντέλης's Avatar

Παύλος Ντέλης

Με PS2 από τριών χρονών, μόνο εδώ θα μπορούσα να καταλήξω...


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88