ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Νωρίς το 2025 θα κυκλοφορήσει το Dynasty Warriors: Origins

Με αμέτρητες 1 vs. 1000 μάχες στην Κίνα!

Οι λάτρεις των "musou" games ξέρουν τι να περιμένουν από το νέο entry της σειράς Dynasty Warriors, μολονότι λειτουργεί ως prequel. Στο νέο τρέιλερ του παιχνιδιού στο State of Play είδαμε για ακόμα μία φορά το πώς ο ελεγχόμενος χαρακτήρας θα θερίζει στρατιές οπλισμένων - και οργισμένων - Κινέζων των εχθρικών φατριών, στην εποχή των Τριών Βασιλείων. Εξίσου σημαντικό, όμως, το ότι μάθαμε πως το Dynasty Warriors: Origins θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιανουαρίου του 2025.

Η "μανούλα" αυτού του είδους παιχνιδιών, Omega Force, μας έδωσε και λίγο context για το story: ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας θα είναι ένας δεξιοτέχνης στις πολεμικές τέχνες που, όμως, έχει πάθει αμνησία και θα ταξιδέψει στα βασίλεια της αρχαίας Κίνας σχηματίζοντας συμμαχίες και αντιπαλότητες. Με αυτόν θα πρέπει να ανακαλύψετε τα μυστικά πίσω από τις επιδρομές των "Yellow Turbans" και να βρείτε εξήγηση πίσω από τις μάχες που καταστρέφουν τα κινεζικά εδάφη στο όνομα της επικράτησης.

Στο gameplay, παρότι θα έχετε και ακόλουθους, θα χρειάζεται να κατατροπώνετε χιλιάδες εχθρούς μαζί, ξεκληρίζοντας κάθε στρατιά που στοιχίζεται μπροστά από τον κεντρικό χαρακτήρα και στέκεται εμπόδιο στην αποστολή του. Τα Dynasty Warriors ήταν ανέκαθεν ο ορισμός του action game, και το Origins μας στέλνει πίσω χρονικά, αλλά μας μεταφέρει τόσο μπροστά τεχνολογικά, εξού και η ευκαιρία να πολεμάμε αμέτρητους στρατιώτες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.