ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

O συνθέτης του Atomic Heart δίνει όλο το μισθό του στην Ουκρανία

Τα σπέκια μας στον Mick Gordon.

Λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του, το Atomic Heart φαίνεται να αντιμετωπίζει μερικά κακώς κείμενα καθώς – σύμφωνα με κατηγορίες που ήδη διέψευσε – η Mundfish φέρεται να συνεργάζεται με Ρωσικές εταιρείες που έχουν δεχτεί κυρώσεις αλλά είναι ύποπτη και για συλλογή προσωπικών δεδομένων για την κυβέρνηση.

Μολονότι υπάρχει αυτό το κλίμα στον αέρα, ο Mick Gordon δεν στάθηκε καθόλου σε αυτές τις κατηγορίες και ίσα-ίσα «εξύμνησε» την δημιουργική ελευθερία που προσφέρουν και το πόσο σπουδαίο στούντιο είναι.

 

Παρόλα αυτά, όπως μας μεταφέρει μέσω του tweet του, θέλει να υποστηρίξει οργανισμούς που είναι υπέρ της ειρήνης και να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη στην περίοδο του πολέμου. Μερικά από τα λόγια του αναφέρουν: «Ο κόσμος πρέπει να συνεχίσει να ζητάει να σταματήσουν οι εχθροπραξίες και να ενωθεί μαζί με τους ανθρώπους της Ουκρανίας».

Τα λεφτά θα δοθούν στον Αυστραλιανό Ερυθρό Σταυρό στο πρόγραμμα Ukraine Crisis appeal με σκοπό να μεταφέρουν απαραίτητα αγαθά στους πληγέντες και να τους φέρουν σε επαφή με τους δικούς τους. Μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε, αν το επιθυμείτε, μέσω αυτού του link.

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88