ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ο "Cal Kestis" επιβεβαιώνει την ύπαρξη και τρίτου Star Wars Jedi παιχνιδιού

Τα είπε έξω απ' τα δόντια!

Ασυγκράτητος φάνηκε ο Cameron Monaghan παρευρισκόμενος σε ένα πάνελ της Ocala Comic Con, μαρτυρώντας άνευ δισταγμού πως εργάζεται ήδη μαζί με τη Respawn Entertainment πάνω στη συνέχεια του Star Wars Jedi: Survivor. Μολονότι αποκαλύφθηκε προ ημερών πως η σειρά/ομάδα έχασε τον director της, φαίνεται πως δεν πτοήθηκε κανείς από αυτή την εξέλιξη και το στούντιο έχει βάλει ήδη τον ηθοποιό σε διαδικασία γυρισμάτων για τη συνέχεια της διαγαλαξιακής περιπέτειας του Cal Kestis.

Παρακάτω τα όσα του "ξέφυγαν":

«Εργαζόμαστε πάνω σε ένα τρίτο (παιχνίδι) και είμαστε στη διαδικασία να το κάνουμε αυτή τη στιγμή. Είναι ένα μεγάλο εγχείρημα και έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις μέχρι στιγμής, αλλά ελπίζουμε ότι όταν όλα τα πράγματα ειπωθούν και γίνουν, θα είμαστε σε θέση να μπούμε και να φτιάξουμε κάτι πολύ ωραίο.»

Είναι βέβαια πολύ νωρίς ακόμα και να φανταζόμαστε πώς θα καταλήξει αυτή η ιστορία, δεδομένου του ότι το Star Wars Jedi: Survivor δεν έχει κλείσει καν ένα εξάμηνο στην αγορά και θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για την παραγωγή του όποιου sequel. Το τελευταίο παιχνίδι χρειάστηκε 3.5 χρόνια απόστασης για παράδειγμα.

Το ότι η σειρά θα έπαιρνε διαστάσεις τριλογίας ήταν επίσης δεδομένο, όπως και είχε διαρρεύσει.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.