ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ο Dave Bautista και όλος ο κόσμος φωνάζει "MORTAL KOMBAT" στο νέο TV Spot του MK1

Μία υπέροχη αναφορά σε παλιό διαφημιστικό.

Απέχουμε ημέρες από την κυκλοφορία του Mortal Kombat 1 και το μάρκετινγκ έχει πάρει φωτιά. Το νέο τρικ της NetherRealm Studios για να προσεγγίσει περισσότεροι κοινό και να υψώσει το hype στα ύψη είναι ένα διαφημιστικό κλιπ, το οποίο αποδίδει φόρο τιμής σε μία αντίστοιχη καμπάνια που είχε πραγματοποιήσει πριν 30 χρόνια για το πρώτο παιχνίδι της σειράς.

Σε αυτό το TV Spot βλέπουμε τον Dave Bautista, γνωστός ως Batista στο WWE και ως Drax στις ταινίες της Marvel, να σπρώχνει ένα καρότσι και να ξεστομίζει το χαρακτηριστικό «Mortal Kombat» σε ανυποψίαστο κοινό. Όπως είναι φυσικό, όλοι αρχίζουν να τον ακολουθούν και να φωνάζουν και αυτοί με τη σειρά τους «Mortal Kombat», καλώντας τις δυνάμεις που κρύβουν μέσα τους να βγουν προς τα έξω.

Στο τέλος βλέπουμε ορδές ανθρώπων πια να έχουν προσηλυτιστεί στο κίνημα Mortal Kombat, με τον Dave Bautista να παραδίδει ακόμα έναν επικό λόγο πριν φωνάξουν ομόφωνα το όνομα το παιχνιδιού και προτού γίνει το φοβερό transition στα πραγματικά πλάνα και τους χαρακτήρες του παιχνιδιού.

Ορίστε και το παλιό βιντεάκι του 1993 για reference:

Ο Dave Bautista, ως ambassador του MK1, συμμετείχε σε ακόμα ένα γύρισμα, στο οποίο παίζει ο ίδιος Mortal Kombat και μας μιλά για την αγάπη του για τη fighting σειρά και για το γεγονός πως ανέκαθεν λάτρευε τους Liu Kang και Scorpion.

Αν θέλετε και εσείς να παίξετε το Mortal Kombat 1 και να δείξετε στον Dave Bautista πως «είναι στο αίμα σας», ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, όταν το παιχνίδι κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X|S και Switch.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.