ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

O director του Diablo 4 και ο senior designer του WoW αποχωρούν από τη Blizzard

Οι αναχωρήσεις δεν έχουν αιτιολογηθεί.

O lead designer του Diablo 4 Jesse McCree και ο senior designer του World of Warcraft Jonathan LeCraft αποχώρησαν από την Blizzard.

Τα νέα δημοσίευσε το Kotaku, ενώ ακολούθησε δήλωση ενός εκπροσώπου της Activision Blizzard στο site, με την οποία επιβεβαίωσε τα γεγονότα. "Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι Luis Barriga, Jesse McCree και Jonathan LeCraft δεν είναι πλέον στην εταιρεία," δήλωσαν.

"Έχουμε ένα βαθύ, ταλαντούχο ρόστερ από developers σε θέση και ηγετικοί ρόλοι έχουν ανατεθεί σε νέα άτομα σε αρμόζουσες θέσεις. Έχουμε αυτοπεποίθηση στην ικανότητά μας να συνεχίσουμε την πρόοδο, να παραδώσουμε εκπληκτικές εμπειρίες στους παίκτες μας και να προχωρήσουμε για να διασφαλίσουμε ένα ασφαλές, παραγωγικό εργασιακό περιβάλλον για όλους."

Παρότι η Activision Blizzard δεν αιτιολόγησε τις αναχωρήσεις, η εταιρεία αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή μια μήνυση από το California Department of Fair Employment and Housing, στην οποία κατηγορείται για αποτυχία να αντιμετωπίσει κατάλληλα αναφορές παρενόχλησης και διάκρισης. 

 

Γιώργος Δρίτσας's Avatar

Γιώργος Δρίτσας

Τα video games προσφέρουν μια μαγική ιδιότητα: μπορείς να βρεις τον εαυτό σου, χάνοντάς τον.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88