ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ο Ed Boon μας δίνει την πρώτη εικόνα της νέας ταινίας Mortal Kombat

"Διαρροή" από τον επικεφαλής του franchise!

Μπορεί να απέχουμε πάρα-πάρα πολύ από την πρεμιέρα του sequel της ταινίας Mortal Kombat, αυτό όμως δεν αποτρέπει τον δημιουργό της ιστορικής αυτής σειράς από το να "παίζει" με το κοινό, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει. Ο άνθρωπος, ο μύθος, ο θρύλος, Ed Boon, προέβη σε μία δημοσίευση στο X, μέσα από την οποία μας πρόσφερε για πρώτη φορά κάποιο πλάνο από το επερχόμενο φιλμ, που θα παρακολουθήσουμε στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο του 2025.

Σε αυτό το post, ο Ed Boon γράφει πως πρόσφατα είχε τη χαρά να δει ένα μη ολοκληρωμένο screening του Mortal Kombat 2 και στη συνέχεια "έκλεψε" το κινητό του σκηνοθέτη Todd Garner για να αποσπάσει το παραμικρό. Το αποτέλεσμα είναι η παρακάτω εικόνα που ίδιος εσκεμμένα "διαρρέει" και μας δείχνει ουσιαστικά την ενδυμασία της Kitana.

Η πριγκίπισσα της Edenia είναι μία από τις πιο αγαπητές πολεμίστριες του Mortal Kombat franchise και γνωρίζουμε ήδη πως η Adeline Rudolph θα είναι αυτή που θα την υποδυθεί σε αυτό το live-action έργο. Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω που χρειάζεται να συζητήσουμε ή να εξηγήσουμε πάνω σε αυτή την εικόνα, αφού πάνω-κάτω βλέπουμε την μπλε, υφασμάτινη στολή που πάντα γνωρίζαμε για την Kitana, και φυσικά την κοφτερότατη βεντάλια της.

Θα χρειαστεί να κάνουμε σίγουρα αρκετή υπομονή, τόσο για την έλευση της ταινίας όσο και για την παρουσίαση περισσότερων ηθοποιών επί τω έργω, με το κοινό να αδημονεί να δει τον Karl Urban (σταρ του The Boys) να μεταμορφώνεται σε Johnny Cage.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.