ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ο ηθοποιός του Spider-Man (Peter Parker) μιλά για το μέλλον του χαρακτήρα του

Απίθανη ακούγεται η απόσυρση για τον Yuri Lowenthal.

Ο ταλαντούχος performance actor του Spider-Man του PlayStation έδωσε συνέντευξη στη Variety, μιλώντας για διάφορους video game ρόλους του και μεταξύ αυτών για τον Peter Parker. 

Ακολουθούν spoilers για το Marvel's Spider-Man 2!


Στάθηκε αρκετά στο μέλλον του ανθρώπου-αράχνη που από πρωταγωνιστής του Marvel's Spider-Man (2018) έγινε μέντορας στο Marvel's Spider-Man: Miles Morales και συμπρωταγωνίστησε με τον μαθητευόμενό του στο Marvel's Spider-Man 2. Το ending όμως του τελευταίου παιχνιδιού της σειράς άφησε να εννοείται πως τα ηνία της προστασίας της Νέας Υόρκης παίρνει πια ο Miles, με τον ίδιο να κάνει πίσω βήματα και να αφιερώνεται στη σχέση του με τη Mary Jane και στη ζωή του ως Peter. Πολλοί, λοιπόν, έφτασαν στο συμπέρασμα πως αυτό θα είναι το μέλλον των παιχνιδιών της Insomniac, ότι δηλαδή όλα θα περιστρέφονται γύρω από τον Miles ως μοναδικός Spider-Man. Well, ο Yuri Lowenthal έχει άλλη γνώμη:

"Υπήρξαν κάποια σχόλια πρόσφατα που επιλέχθηκαν για να συμπεράνουμε ότι ο Peter είναι εκτός και ο Miles είναι μέσα. Ενώ νομίζω ότι ο Peter θα ήθελε πολύ να πιστέψει ότι μπορεί απλώς να πατήσει ένα κουμπί, να μην είναι πια Spider-Man και να ζήσει μια εντελώς φυσιολογική ζωή, δεν νομίζω ότι αυτό θα συμβεί. Δεν ξέρω – δεν έχω διαβάσει ακόμα κάποιο σενάριο. Μάλλον το δουλεύουν ακόμα. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι η τελευταία φορά που θα δούμε τον Peter. Νομίζω ότι είναι ένα ωραίο σημείο για να το αφήσουμε. Είναι μια ωραία αλλαγή για αυτόν. Πιστεύω 100% ότι εμπιστεύεται τον Miles."

Το ότι θα υπάρξει και Marvel's Spider-Man 3, αν όχι και άλλα ενδιάμεσα projects, είναι δεδομένο και από ό,τι φαίνεται ένα εκ των βασικών μελών του cast μας προετοιμάζει για επανένωση των δύο ηρώων.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.