ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ο Geralt δεν θα πρωταγωνιστεί στο "The Witcher 4"

Θα συμμετέχει όμως κανονικά στο παιχνίδι!

Είναι γνωστό εδώ και παραπάνω από μία διετία πως η CD Projekt RED εργάζεται πάνω σε ένα νέο saga παιχνιδιών της σειράς The Witcher, και τους τελευταίους μήνες μαθαίνουμε πως είναι μάλιστα το πιο προχωρημένο project μεταξύ αυτών που αναπτύσσουν ταυτόχρονα το πολωνικό στούντιο και οι θυγατρικές του. Ακόμα αναμένουμε μία πιο συγκεκριμένη αποκάλυψη πέραν από τη μορφή ενός λύγκα, αντ' αυτού όμως πήραμε μία πιο ανεπίσημη πληροφορία από τον voice actor του Geralt.

Ο Doug Cockle, που χάρισε τη φωνή του στον "Χασάπη του Blaviken" σε όλη την τριλογία, έκανε ξεκάθαρο πως θα έχει κάποια παρουσία στο επόμενο The Witcher game - ας το λέμε "The Witcher 4" - μη γνωρίζοντας ωστόσο πόσο μεγάλη θα είναι η συμμετοχή του. Εμμέσως πλην σαφώς, δήλωσε ότι στο The Witcher 4 δεν πρόκειται να δούμε τον Geralt σε κεντρικό ρόλο, αντιθέτως θα έχει πιο συμπληρωματική παρουσία στο cast χαρακτήρων του:

"Το The Witcher 4 έχει ανακοινωθεί. Δεν μπορώ να πω κάτι για αυτό. Ξέρουμε ότι ο Geralt θα είναι τμήμα του παιχνιδιού, όμως δεν γνωρίζουμε πόσο ακριβώς. Το παιχνίδι δεν θα εστιάζει στον Geralt, δεν αφορά αυτόν αυτή τη φορά. Δεν ξέρουμε ποιον θα αφορά, ανυπομονώ να μάθω!"

Αργότερα στην ίδια συνέντευξη επισήμανε πως δεν έχει έρθει σε επαφή με το σενάριο του παιχνιδιού ακόμη, πράγμα που ενισχύει τα παραπάνω, αφού δύσκολα ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού να μην είχε δουλέψει στιγμή στο παιχνίδι όντας δύο χρόνια υπό ανάπτυξη.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το εν λόγω interview, σε περίπτωση που θέλετε να αποσπάσετε περισσότερα:

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.