ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ο Jack Black είναι η νέα προσθήκη στο cast της Minecraft ταινίας

Δεν έχει αφήσει franchise για franchise ο Jables!

Παραμάζωμα φαίνεται να έχει πάρει τον τελευταίο καιρό τα film adaptation γνωστών video games ο λατρεμένος ηθοποιός Jack Black, καθώς όπως μεταδίδει το Deadline, θα φιγουράρει και στη μαρκίζα της live-action ταινίας του Minecraft. Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής θα πλαισιώσει τους Jason Momoa, Emma Myers (Wednesday) και Danielle Brooks (Peacemaker) αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Steve. Αν και ο τελικός του ρόλος δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, ο Black δεν άφησε πολλούς με την απορία για τη συμμετοχή του στο project, καθώς ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου διαβάζει ένα βιβλίο για τα βασικά του παιχνιδιού.

Ο ρόλος αυτός θα είναι ο τρίτος κατά σειρά για τον Jack Black σε video game adaptation ταινία, καθώς μετά την πολύ καλή ερμηνεία του ως Bowser στο πρόσφατο animated The Super Mario Bros. Movie, θα υποδυθεί και τον Claptrap στην επερχόμενη ταινία του Borderlands.

Αν και η Minecraft ταινία δεν έχει ακόμα οριστικό σενάριο και δεν γνωρίζουμε πολλά για τη γενικότερη ιστορία της, τη σκηνοθεσία της έχει αναλάβει ο Jared Hess, με τον οποίο είχε συνεργαστεί ο Black το μακρινό 2006 για την ταινία Nach Libre, ενώ ως ημερομηνία πρεμιέρας έχει οριστεί η 4η Απριλίου 2025. Τέλος, το Variety αναφέρει πως η παραγωγή της ταινίας, που υποστηρίζεται από τις Warner Bros., Legendary και Vertigo, αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα στη Νέα Ζηλανδία.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...