ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

O Kojima βάζει «ταφόπλακα» στις φήμες για την ανάμειξη του στο Abandoned

Everybody loves to root for a nuisance, όπως λέει και ο Em.

Τα πάρε-δώσε των φημών όσον αφορά την ανάμειξη του Hideo Kojima με το – όπως φαίνεται σε αυτό το σημείο - εγκαταλειμμένο τίτλο της BlueBox Game Studios δεν έχουν τελειωμό και επιτέλους ο ίδιος ξεκαθαρίζει το τοπίο μία για πάντα.

Σαν ένας άλλος Joe Rogan, η Αυτού Μεγαλειότης έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιο καιρό ένα podcast στο Spotify με τίτλο Brain Structure, στο οποίο μιλάει για τους τρόπους που παίρνει έμπνευση, τα ενδιαφέροντά του κλπ. Στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας όμως είχε καλεσμένο τον Geoff Keighly, ο οποίος έχει γίνει ο Stan Lee του gaming κάνοντας cameo κάθε μήνα από εδώ και από εκεί, και έριξε στο τραπέζι το όλο θέμα του Abandoned. «Κάθε εβδομάδα λαμβάνω φωτογραφίες και deep fakes αυτού του ‘Hasan’ και έχει καταντήσει ενοχλητικό πλέον» είναι τα λόγια του Kojima απαντώντας στην ερώτηση του Keighly.

Για όσους δεν γνωρίζετε, το Abandoned ήταν – ή είναι - ένας αποκλειστικός horror τίτλος του PS5 που έπρεπε να είχε κυκλοφορήσει από το πρώτο τετράμηνο του 2022. Ωστόσο κάθε tweet που αφορούσε την «ανάπτυξη» του παιχνιδιού διαγράφηκε και εκ τότε δεν υπάρχουν νέα, παρά μόνο απολογίες προς την Konami και τον Kojima.

 

Δεν ξέρω τι κάνει ο Hasan Kahraman πάντως σαν ιδρυτής και επικεφαλής του στούντιο και τα έχει αφήσει όλα στη τύχη. Σίγουρα όμως δεν διαχειρίζεσαι έτσι μία ομάδα ανάπτυξης και ακόμη και ο τελευταίος πιστός θα κλείσει την πόρτα.

Εν κατακλείδι, ο Ιάπωνας developer εξήγησε πως οποιαδήποτε σύνδεση του ονόματός του με το τίτλο της Blue Box είναι ψευδής ενώ συνέστησε στον Hasan να επισπεύσει τις διαδικασίες κυκλοφορίας του τίτλου και ίσως μόνο έτσι μπορέσει ο κόσμος να καταλάβει. Ας ελπίσουμε τα λόγια του Kojima να είναι αρκετά για να ταρακουνήσουν τα νήματα.

Το Abandoned θα κυκλοφορήχαχα…

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88