ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ο παλιός χάρτης του Fortnite έφερε 44+ εκατομμύρια παίκτες

Ο βασιλιάς των battle royale στρογγυλοκάθισε στον θρόνο του!

Η Epic Games πόνταρε πολλά στην "ανανέωση" του Fortnite με το περιεχόμενο που το πρωτο-ανέδειξε και από ό,τι φαίνεται της βγήκε και με το παραπάνω! Η έλευση του OG χάρτη, του remastered map που βασίζεται σε αυτόν που συνόδευσε το παιχνίδι στην αρχική κυκλοφορία του, δείχνει να κατάφερε να συγκεντρώσει αμέτρητους παλιούς και νέους παίκτες στους servers του. Τόσο που το 24ωρο μεταξύ 4-5 Νοεμβρίου το κοντέρ έφτασε σε τιμές που δεν έχει ξαναγγίξει. 

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η Epic Games, εκείνη την ημέρα μετρήθηκαν πάνω από 44.7 εκατομμύρια χρήστες να παίζουν Fortnite, ένας αριθμός-ρεκόρ για τον δωρεάν αυτόν τίτλο που θα ζήλευαν ακόμα και live-service τιτάνες της βιομηχανίας όπως το GTA. Ακόμα πιο εντυπωσιακό το ότι στην Epic ήταν προετοιμασμένοι να φιλοξενήσουν όλους αυτούς στα lobbies τους, εφόσον η εμπειρία των παικτών φάνηκε να είναι εξαιρετική ακόμα και με έναν άνευ προηγουμένου συνωστισμό στους διακομιστές του.

102 εκατομμύρια ώρες παίχτηκαν από όλα τα άτομα στο σύνολο, με την Epic να τρίβει τα χέρια της στην όψη του αριθμού παικτών και στις επενδύσεις αυτών στο OG Pass και στα αντικείμενα του shop της. 

Όσοι νομίζατε πως το Fortnite έχει αρχίσει να "πέφτει", καλό θα ήταν να αναθεωρήσετε. 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.